Lekkerste broodjeszaak in Den Haag, de tips vliegen je om de oren

lekkerste broodjeszaak in den haagTegenwoordig lijkt het bijna verboden te zijn, die koolhydraten. Helaas valt brood daar ook onder. Het zou maar wat slecht voor je zijn. Je darmen schijnen het vrijwel niet te kunnen verteren en lekkerste broodjeszaak in den haagje kunt de meest vreselijke voedselallergieën ontwikkelen. Maar waarom smaken sommige broodjes dan zo goddelijk? Dat kan toch bijna niet slecht voor je zijn?! Slecht of niet, een lekker broodje op zijn tijd kun je jezelf eigenlijk niet ontnemen.

Maar dan moet je natuurlijk wel weten waar je moet zijn. Daarom volgt hieronder een lijstje met tips over de lekkerste broodjeszaak in Den Haag. Gelukkig hebben we niet één, maar duizenden broodjeszaken in ons stadje, dus keuze genoeg.

Lekkerste broodjeszaak nummer 1: Lebkov & Sons

Lebkov & Sons zit in de straat achter het station en wordt met de dag populairder. Ze verkopen sandwiches met werkelijk al het beleg dat je kunt

lekkerste broodjeszaak in den haag

Foto: facebook Lebkov & Sons

bedenken. De producten zijn vers, biologisch en vooral erg lekker. Daarnaast kun je er natuurlijk ook terecht voor goede koffie, sapjes en yoghurtshakes. Je kunt ervoor kiezen om je lunch daar lekker op te peuzelen of om het mee te nemen, het wordt namelijk voor je verpakt.

 

Lekkerste broodjeszaak nummer 2: Blij

lekkerste broodjeszaak in den haag

Foto: facebook Blij

Bij Blij zijn ze naar eigen zeggen altijd blij. En de klanten ook. Deze broodjeszaak zit aan de Dunne Bierkade en serveren zoveel mogelijk biologische producten. Ze hebben een behoorlijke keuze aan broodjes met apart beleg als kerriehumus en Cajun kip. Als je meer trek hebt in warme broodjes kun je kiezen uit verschillende tosti’s. Daarnaast hebben ze zelfgemaakte taarten waar je heerlijk van kan smikkelen in deze ‘blij van binnen en van buiten’ zaak.

Lekkerste broodjeszaak nummer 3: Dikke Mik

Deze broodjeszaak met de schattige naam Dikke Mik zit in de Frederikstraat en ze zeggen de lekkerste broodjeszaak in Den Haag te zijn, tenminste, als

lekkerste broodjeszaak in den haag

Foto: site Dikke Mik

je éénmaal een broodje van Dikke Mik hebt geproefd, hoef je geen ander broodje meer. Alle broodjes zijn volgens eigen recept en je kunt ze zowel daar opeten als bestellen. En de keuze is serieus reuze. Met een hele waslijst aan broodjes moet jouw favoriet er wel tussen zitten.

 

Lekkerste broodjeszaak nummer 4: Jimmy’s Broodje

lekkerste broodjeszaak in den haag

Foto: facebook Jimmy’s Broodje

De naam zegt het al, ze verkopen hier Jimmy’s broodje. En niet zomaar een broodje, echt goeie broodjes. Al ruim 15 jaar zitten ze aan de Scheveningseveer waar ze de ambachtelijke sandwiches in elkaar knallen. Niet alleen kun je ze daar opeten, je kunt ze ook bestellen en laten bezorgen. Je kunt gaan voor een chique broodje met luxe beleg of een lekker ordinair, maar overheerlijk broodje bal.

Lekkerste broodjeszaak nummer 5: ‘t Bakkertje


lekkerste broodjeszaak in Den HaagNatuurlijk kan een bakkertje niet ontbreken in dit lijstje. En welk bakkertje heeft nou betere broodjes dan hét Bakkertje? Al sinds 1838 zit deze bakker op de Oude Molstraat en dat maakt het de oudste bakker van Den Haag. En dit stralen ze ook nog steeds uit. Het nostalgische interieur maakt dat je even teruggaat in de tijd, al is de kwaliteit van de broodjes er zeker niet minder om. En uiteraard kun je ook hier de verschillende broodjes zowel in de zaak eten als bestellen.

Geef je tip van lekkerste broodjeszaak in Den Haag!

Met deze uiteenlopende tips over de lekkerste broodjeszaak in Den Haag kun je denk ik wel even vooruit. Als je echter nog andere leuke zaken weet, schroom dan niet om het te laten weten in een reactie hieronder!

2505 getoond, 1618 bekeken

4 thoughts on “Lekkerste broodjeszaak in Den Haag, de tips vliegen je om de oren

  1. Meza op de Fred! Libanese traiteur die de beste broodjes ever maakt! Gelukkig bezorgen ze ook en kunnen wij er op kantoor van blijven genieten sinds hun vertrek uit de Weissenbruchstraat

  2. Boosty in De Fred. Top broodjes die je deels zelf kan samenstellen. Vers en andere combinaties dan dat je normaal ziet. Lekker terras ervoor ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *