Lichtjesavond en Kerstmarkt Ockenburgh 15/16 december 2017

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Twee bijzondere avonden staan je te wachten op de mooiste buitenplaats van Den Haag, Ockenburgh. Wegens een groot succes in voorgaande jaren mag er inmiddels gesproken worden van een traditie.

Kerstmarkt Ockenburgh 15 december
Op vrijdag 15 en zaterdag 16 december strijkt de kerstmarkt weer neer op het prachtige terrein van Ockenburgh. Op 15 december wordt de kerstmarkt gehouden van 16.00 tot 20.00 uur, op het parkeerterrein achter Villa Ockenburgh. Aan het begin van de avond wordt met de ontsteking van de lichtjes in een prachtige kerstboom het begin van de Lichtjesavond aangekondigd. Een troubadour, een koor en een band zorgen ’s middags en ’s avonds voor sfeervolle muziek.

Kerstmarkt Ockenburgh 16 december
Op zaterdag 16 december is er wederom een kerstmarkt, maar tegelijkertijd vindt ook de Ockenburghse Versmarkt plaats, waar je van 10.00 tot 16.00 uur (h)eerlijke producten vindt die gepresenteerd worden door ondernemers uit Loosduinen en omgeving. Lekkernijen om meteen van te smullen, maar die ook mee naar huis kunnen. Speciaal voor de kinderen is Ester van Westlandschmink op de Kerstmarkt aanwezig om kinderen te voorzien van leuke schmink. Vanaf 12.00 uur worden er diverse knutselactiviteiten georganiseerd voor oud en jong.

Ga voor meer informatie naar de website.

4058 getoond, 236 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *