Lichtjesavond op landgoed Ockenburgh vrijdag 15 december

Lichtjesfeest 2016 Foto: SBHO

Lichtjesfeest 2016 Foto: SBHO

Kerstcadeautjes en kerstspullen voor thuis kopen, onder het genot van een warm glas glühwein of chocolademelk en begeleidt door sfeervolle muziek. Bij het donker worden (17.00-18.00u) meemaken hoe de lichtjes van de grote kerstboom worden aangestoken als start van de feeërieke Lichtjesavond, die tot 20.00 uur duurt. Dat is Kerst zoals Kerst bedoeld is. Het gaat allemaal gebeuren op Buitenplaats Ockenburgh, op vrijdag 15 december 2017 aanstaande, vanaf 16.00 uur op het parkeerterrein achter Villa Ockenburgh.
Een troubadour, een koor en een band zorgen ervoor dat er zowel ’s middags als ’s avonds sfeervolle muziek weerklinkt. En in Kasserie OCK kunt u om 18.30 uur genieten van een oer-Hollands stamppotbuffet à € 12,50 (wel graag even reserveren op reserveringen@brasserieock.nl).

Kortom, kom in kerstsfeer, kom naar de kerstmarkt op 15 december 2017!

Lichtjesfeest 2016 (Foto: SHBO)

Lichtjesfeest 2016 (Foto: SHBO)

Proef de Kerst op de Versmarkt
Op 16 december 2017, de dag ná de Lichtjesavond, wordt de kerstmarkt uitgebreid met de Versmarkt. Van 10.00 tot 16.00 uur vindt u er verrukkelijke producten, gepresenteerd door ondernemers uit Loosduinen en omgeving. Lekkernijen om meteen van te smullen, maar natuurlijk ook om mee naar huis te nemen. Uw kraampjestocht wordt weer begeleid met sfeervolle muziek van o.a. een troubadour en winterse vertellingen maken uw Ockenburgh-ervaring compleet. En natuurlijk zorgt Kasserie OCK voor overheerlijke spijzen en dranken.

Meer nieuws vindt u op https://www.buitenplaatsockenburgh.nl

N.B. Wilt u uw auto op de hoofdparkeerplaats parkeren, aan het begin van de oprijlaan links? Wij brengen u deze avond met ‘groen’ vervoer naar de Buitenplaats en weer terug naar de parking als u naar huis gaat. Volg onze website voor de laatste informatie.

1395 getoond, 322 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *