Live on the Beach 2018: optredens van Typhoon en Ronnie Flex op 3e dag

Typhoon

Foto: persbericht

Live on the Beach 2018 is dit jaar uitgebreid naar maar liefst 3 dagen. Konden we ons er eerder al op verheugen dat zowel Golden Earring als Anouk terugkeren naar het strandfestival op Scheveningen, met optredens op respectievelijk 6 en 7 september 2018, kunnen we ons nu ook nog eens verblijden met het nieuws dat op de derde dag van Live on the Beach hiphop artiest Typhoon en rapper Ronnie Flex ook van de partij zullen zijn.

Vooral fans van Typhoon zullen zeker blij zijn met het nieuws, aangezien het dit jaar het enige optreden is dat de artiest zal geven. Naast Typhoon en Ronnie Flex heeft de organisatie bekendgemaakt dat ook Big2, bekend van de ‘The Opposites’, met een liveband zal optreden. Maar wacht, er is meer! Ook The Re:Freshed Orchestra, een 16-koppig orkest uit Rotterdam dat funk-, soul- en hiphopmuziek speelt, zal aanwezig zijn om de artiesten Diggy Dex, Kenny B, Postmen, Brainpower en King Bee ruim een uur lang te begeleiden. Al met al ziet het er naar uit dat Live on the Beach 2018 het feest wordt dat je dit jaar absoluut niet wilt missen.

De kaartverkoop voor de optredens van Golden Earring en Anouk zijn inmiddels al begonnen. De kaartverkoop voor de derde en laatste dag van het strandfestival gaat donderdag 5 april om 10.00 uur van start. Bestel hier je tickets voor het optreden van o.a. Typhoon en Ronnie Flex op 8 september 2018.

Lees ook: Bonfire Beach Fest 2018: feestelijke opening strandseizoen op 20 & 21 april

3311 getoond, 111 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *