Lunchroom Otten in Haagse binnenstad sluit voor 2 jaar

Lunchroom Otten, Foto: Google Maps

Foto: Google Maps

Lunchroom Otten aan de Gedempte Gracht nummer 679, tegenover het stadhuis in Den Haag, moet voor twee jaar haar deuren sluiten. Dit komt door de renovatieplannen van de gemeente, waarbij een aantal historische panden in de binnenstad van Den Haag de komende tijd gerestaureerd gaan worden.

Eigenaar Patrick Groenstege vind het natuurlijk jammer, maar snapt de noodzaak van deze renovatie. “Veel delen van de Binnenstad zijn mooier geworden, maar dit stukje is toch echt zo langzamerhand een lelijk plekje geworden. En nu wordt het opgeknapt, waarbij we respect hebben voor de historische bouwstijl. Het wordt echt een prachtig stukje binnenstad”, aldus Patrick aan Omroep West.

Je kan de broodjes nog altijd bestellen!
De bezorgservice van Otten gaat gelukkig nog gewoon door. Het eten wordt in deze periode op een andere locatie bereidt. Je kan de broodjes online bestellen via de website van lunchroom Otten.

 

4786 getoond, 402 bekeken

2 thoughts on “Lunchroom Otten in Haagse binnenstad sluit voor 2 jaar

  1. Ja wordt mooie maar ook duurder etc qua huur en hoop dat zij compensatie krijgen dat ze die maanden nu wegmoeten, gewoon even zuur dit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *