Marks & Spencer gaat weg uit Den Haag

marks & spencerDrie jaar lang heeft het Britse winkelbedrijf Marks & Spencer het volgehouden in de Grote Marktstraat in Den Haag. Maar nu hebben ze toch besloten de deuren van hun twee winkels in Nederland (Den Haag en Amsterdam) te sluiten.

Sluiting onderdeel van reorganisatie binnen Marks & Spencer

Ze waren in 2001 al een keer uit Nederland vertrokken, maar besloten het in 2013 weer te proberen. Nu er echter een reorganisatie binnen Marks & Spencer plaatsvindt, gaan de deuren dicht van de meeste filialen in het buitenland dicht, zo meldt NOS. In tien landen bleken de winkels verlies te draaien, zo ook in Den Haag. De kleding en andere producten zijn vanaf nu online verkrijgbaar.

De Marks & Spencer in de winstgevende winkels in Ierland, Hong Kong en Tsjechië blijven open, maar de rest gaat dicht. Er werkten in de Marks & Spencer in Nederland ruim 160 mensen.

Bron: NOS

Maar nu rijst de grote vraag. Wat komt er in de plaats van de Marks & Spencer in Den Haag? Wat zou jij graag in de Grote Marktstraat terug willen zien? Laat het weten in een reactie hieronder!

22058 getoond, 4891 bekeken

23 thoughts on “Marks & Spencer gaat weg uit Den Haag

  1. Een mooie overdekte food markt met heerlijke specialiteiten zoals in Madrid San Miquel en San Anton en bovenoo het gebouw een cool roof terrace. Dat is echt iets dat Den Haag nu mist.

    1. Geen slecht idee Alexandra, of een Jumbo, of wat dan ook dat niet uit Zaandam komt. Echt keuze hebben we niet in het centrum helaas. Maar ja voor de m² prijs daar redde de foodhall van M&S het al niet met hun prijzen. Was er zondag even voor wijn. Stond het er vol met Kersttaarten. 6½ week te gaan, beetje vroeg voor de lokale markt niet? Zo hadden ze wel meer opmerkelijkheden die niet echt duidden op een solide bedrijfsvoering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *