MegaStores viert de lente op Tweede Paasdag 2017

Op de Tweede Paasdag, maandag 17 april, zal MegaStores in Den Haag geopend zijn van 12.00 uur tot 17.00 uur. MegaStores biedt die dag naast wooninspiratie en gratis parkeren, feestelijke activiteiten zoals een bakdemo van de Haagse winnares van Heel Holland Bakt, om samen de lente te vieren en het winkelen bij MegaStores nog leuker te maken.

Haagse winnares Heel Holland Bakt Annemarie Pronk verzorgt een bak demonstratie
Met het winnen van Heel Holland Bakt werd de droom van Annemarie werkelijkheid om professioneel bakworkshops en demonstraties te geven. Op Tweede Paasdag is Annemarie te gast bij MegaStores en zal zij een heerlijke Paaslekkernij bereiden op het podium op het Woonplein (voor de WoonExpress en Auping). Annemarie is vanaf 14.00 uur aan het bakken en neemt de bezoekers mee door haar enthousiaste bakproces. Natuurlijk kunnen bezoekers haar bakkunsten ook proeven.

Megastores bericht_Annemarie Pronk

Kids Eiland Paas Party
Vanaf 12.30 uur organiseert Kids Eiland een Paas Party op het Woonplein voor ouders en kinderen. Clown Buddy geeft een interactieve goochelshow op het podium met de kinderen en Elsa & Olaf komen daarna voor een kinderdisco. Ook deelt Kids Eiland kortingskaartjes uit, zodat de kinderen direct kunnen gaan spelen bij het leukste, overdekte speelparadijs van Den Haag!

Megastores_Kids Eiland Paas Party

Uitreiking winnaars MegaBox
Vanaf 16.00 uur worden op Tweede Paasdag de winnaars bekendgemaakt die mee hebben gedaan met het raden van de inhoud van de MegaBox! Van zaterdag 25 maart t/m zaterdag 15 april kan iedere bezoeker de waarde van het interieur raden die door de kijkgaten van de MegaBox te zien zijn. Winnaars ontvangen een wooncheque t.w.v. 450 euro, 100 euro of 50 euro. Alle winnaars worden op Tweede Paasdag bekendgemaakt en de waardecheques aan hen overhandigd. Meedoen kan nog t/m aanstaande zaterdag 15 april!

Megastores_Megabox

Overige activiteiten op Tweede Paasdag
Verder kunnen de kinderen de hele dag op de foto met de Paashaas, zijn er zingende bloemboeketten en steltenlopers in MegaStores. Parkeren op het parkeerdek van MegaStores is op Tweede Paasdag helemaal gratis.

Over MegaStores Den Haag
MegaStores Den Haag is met 85.000 vierkante meter het grootste overdekte winkelcentrum van de Benelux. MegaStores biedt in totaal 50 winkels en horecagelegenheden, zoals woonwinkels en winkels voor dagelijkse boodschappen, waaronder een supermarkt, drogisterij en horecagelegenheden. Het winkelcentrum is goed bereikbaar en 7 dagen per week geopend.

10598 getoond, 218 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *