Meld je aan voor het Ondernemersplein op vrijdag 3 november 2017

Ondernemersplein

‘BUILDING BUSINESS’
Tips en tricks om uw bedrijf te laten groeien!

Benieuwd naar strategieën en mogelijkheden om uw onderneming te laten groeien? Tijdens Het Ondernemersplein Den Haag 2017 draait het om ‘Building Business’ en ontvangt u tips en tricks om uw onderneming sneller en makkelijker te laten groeien. Daarnaast is er volop ruimte om te netwerken en collega ondernemers te ontmoeten.

Rabobank Regio Den Haag en de gemeente Den Haag nodigen u van harte uit om deel te nemen aan het inspirerende programma tijdens het negende Ondernemersplein op vrijdag 3 november 2017 op het Plein in Den Haag.

We starten de dag met een Ondernemersontbijt waar dé Haagse Ondernemersprijs, de Zilveren Ooievaar, voor de 30e keer wordt uitgereikt. Vervolgens kunt u een aantal kennissessies bijwonen over Digitalisering, Financieren, Groeistrategieën en Customer journey/klantreis.

Tijdens de Rabo Powerlunch geeft Ben Tiggelaar een inspirerende lezing. Deze schrijver, spreker en gedragswetenschapper bestudeert al ruim 25 jaar onderwerpen als leiderschap en verandering. In zijn verhaal neemt hij u mee in zijn streven om organisaties te helpen hun dromen om te zetten in actie.

Tot slot geven we het podium aan de organisatie van de DDD award en wordt de winnaar bekend gemaakt. We sluiten de dag af met een gezamenlijke netwerkborrel in de tent op het Plein. Gedurende het programma zijn er uiteraard genoeg momenten om te netwerken.

Het volledige programma en de mogelijkheid tot aanmelden vindt u op: www.ondernemersplein.biz

Onze ervaring is dat er vaak veel animo is voor het Ondernemersplein dus wacht niet te lang met aanmelden.

Het Ondernemersplein 2017 wordt mogelijk gemaakt door de Gemeente Den Haag, Rabobank Regio Den Haag, met medewerking van MKB Den Haag, DDD Award, Kamer van Koophandel en de Haagsche Businessclub.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de organisatie via: communicatie.denhaag@rabobank.nl

Twitter: @Ondernemerspldh
#OPDH17

3781 getoond, 124 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *