Meld je nu aan voor Mkb-event ‘Starten in Duitsland’ op 7 maart!

Berlin Mkb-Event Starten in Duitsland, Bron: 99,- euro bericht gestuurd door Gemeente Den Haag (Peter Lambooij op 1-3-18)

Bent u een Haagse ondernemer uit het midden- en kleinbedrijf (mkb) en ziet u kansen in Duitsland? De gemeente en haar partners bieden hulp en advies bij uw voorbereiding en netwerkactiviteiten om succesvol zaken te doen op de Duitse markt.

De gemeente wil mkb-ondernemers stimuleren om de economische kansen te benutten die internationaal zakendoen biedt. Dit gebeurt onder andere via een reeks evenementen.

Mkb-event: Starten in Duitsland op 7 maart
De gemeente Den Haag neemt in 2018 Haagse ondernemers mee in het zakendoen in Duitsland onder andere via een reeks van evenementen: de ‘Unternehmer-Stammtisch’. De 1e Stammtisch is op woensdag 7 maart en heeft als onderwerp ‘Starten in Duitsland’. Tijdens deze informele bijeenkomst staat netwerken centraal. Daarbij leert u niet alleen van ondernemers en specialisten over de kansen en valkuilen bij het zakendoen in Duitsland. U leert ook over versprekingen, voor(oor)delen en hoe u uw kansen op de Duitse markt vergroot.

De voertaal tijdens het evenement is Nederlands. De eerste Stammtisch vindt plaats in de Blauwe Kamer, 1ste etage van Hoender en Hop gelegen aan de Grote Markt. Het evenement begint om 18.30 uur en eindigt om 21.00 uur. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan!

9645 getoond, 87 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *