Mijn afscheidsblog: fijne tijden en mooie herinneringen

The Hague Future RaceRuim acht jaar lang heeft de website DenHaagDirect.nl inwoners van en rondom Den Haag voorzien van nieuws, blogs en talloze tips voor leuke uitjes en activiteiten.

Mijn avontuur bij DenHaagDirect ging in 2016 van start. Ik was net afgestudeerd en via de Starterbeurs kwam ik een stage vacature tegen voor een Community Manager / Online Redacteur bij DenHaagDirect. In eerste instantie zou ik voor 6 maanden hier aan de slag gaan, om werkervaring op te doen. Tegen het einde van de werkstage kwam de functie echter voor een vaste periode beschikbaar. Zo werd mijn avontuur met nog eens 2,5 jaar verlengd.

En wat een prachtige jaren waren het. Ik heb veel geleerd in mijn tijd bij DHD, met name over Den Haag. De stad waar ik al heel mijn leven vertoef, ontdekte ik wekelijks opnieuw. Dit dankzij de zeer betrokken bloggers. Dankzij hun blogs ben ik ontzettend veel te weten gekomen over de interessante architectuur van onze gebouwen en monumenten, prominente historische figuren en indrukwekkende Haagse kunst. Het was werkelijk een privilege om de persoonlijke verhalen van de bloggers te redigeren en te publiceren op de website.

Naast het redigeren van blogs behoorde het bedenken van nieuwe fotowedstrijden en Uitblinkers ook tot mijn kerntaken. Dat waren natuurlijk mijn favoriete dingen om te doen. De response van de lezers en bloggers was vaak vele malen groter dan we in eerste instantie hadden ingeschat. Zo konden we meteen zien dat we een goed onderwerp voor de fotowedstrijd of Uitblinker hadden bedacht.

De fotowedstrijden waren vooral leuk omdat spontaan iedereen met een fototoestel of smartphone een professionele fotograaf werd. Dankzij de Uitblinkers hebben we een licht kunnen werpen op de kleinere, unieke ondernemingen in Den Haag. Elke taartuitreiking was me dan ook een waar genoegen.

Dat DenHaagDirect gaat stoppen is zeer betreurenswaardig, maar het mooie aan elke reis zijn de herinneringen die bij je blijven. Dank aan alle bloggers, lezers, zakenpartners en oud-collega’s voor de fijne tijden en mooie herinneringen.

Fijne feestdagen.

5178 getoond, 102 bekeken

4 thoughts on “Mijn afscheidsblog: fijne tijden en mooie herinneringen

  1. “Dankzij Danny & Koray ben ik ontzettend veel te weten gekomen over de interessante architectuur van onze gebouwen en monumenten,”

    Maar waar zijn hun bijdragen dan gebleven?
    Onder de “Tags” staan de Haagse Arabesken ook niet meer genoemd.
    Slechts via een omweg is nog iets op het WWW te vinden:
    http://archive.is/ugFNF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *