Mijn Den Haag en dat Direct op het Web!

Bij het horen dat DenHaagDirect ermee stopt, stopte toch wel even mijn ademhaling. En op zo’n moment flitsen de momenten, de momenten die door mijn camera en toetsenbord zijn gevuld, door mijn hoofd…

2012 of ik even iets wil schrijven
Ik was bij een bandje in een kelder onder de Cremers. Via via was ik daar en raakte aan de praat met Iris, die me vroeg of ik wat foto’s wilde mailen zodat zij die bij een blog van haar kon plaatsen over de band ‘Cookie and the Crunch’. Zo gezegd, zo gedaan. Leuk dat mijn foto’s op die site staan en leuke tekst van Iris. Dat gebeurt in de maand erna nog een paar keer en opeens zegt ze: ‘Iwan, zou jij niet zelf wat kunnen schrijven bij je foto’s?’ En vanaf dat moment heb ik met hart en ziel de lezers proberen mee te nemen in mijn kijk op, mijn gevoel bij, mijn blogs. Of het nou om een opening van een winkel gaat, een intiem huiskamerconcert of een enorm festival. Mijn verhaal, mijn beleving en dat op een forum als DenHaagDirect. Zo cool!!!

Samen met DenHaagDirect 
Den Haag heeft zoveel moois op alle kunstgebieden en mede door DenHaagDirect heb ik daar over kunnen bloggen en al deze belevingen anders kunnen meemaken dan anders. Het fotograferen en bloggen erover geeft het voor mij een extra dimensie. Veel mensen leren kennen, veel mooie mensen voor en achter de schermen. Of het nou op een festival is, ’t mooie Haagse Paard of gewoon op een zomerdag op de boulevard, met of zonder camera. Bij een ontmoeting is het altijd even hartelijk en gezellig. En heerlijk om altijd gelijk de resultaten van de camera te delen met elkaar tijdens een event. In de jaren dat ik voor DenHaagDirect heb geschreven zijn er 100-en-tig blogs uit mijn vingers gekomen en 1000+ foto’s uit mijn camera. Altijd blij geweest en nog steeds, om te bloggen voor deze megasite!

Dat deze site stopt is een gemis. DenHaagDirect is een begrip geworden. Waar moeten die duizenden bezoekers dan naartoe? Er moet toch een gepaste oplossing komen… lijkt mij!

Aan de mensen achter de schermen: bedankt voor de leuke samenwerking al die jaren en heel veel succes!
Aan de mensen voor de schermen: tot hier, Facebook, of in real life! Bedankt voor het lezen en delen!

20330 getoond, 144 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *