Mobilitheek op Sportcampus Zuiderpark wint Onbeperkt070-prijs

Afgelopen maandag 19 maart vond in Hilton The Hague de uitreiking plaats van de Onbeperkt070-prijs 2018. Wethouder Karsten Klein reikte de Haagse beeldvormingsprijs uit aan Arend de Kloet, orthopedagoog, psycholoog, lector revalidatie en initiatiefnemer van de Mobilitheek op het Sportcampus Zuiderpark. Bij de prijs hoort tevens een geldbedrag van 7500 euro. Bekijk de foto’s van de uitreiking in onderstaande galerij.

Mobilitheek
Bij de Mobilitheek van het Sportcampus Zuiderpark kunnen Hagenaars met een beperking terecht voor het lenen van mobiliteitshulpmiddelen. De jury koos voor de Mobilitheek, omdat het o.a. op vele aspecten een perfect voorbeeld van inclusie is.

Arend de Kloet: ‘We zijn ontzettend blij met het winnen van de Onbeperkt070-prijs. Wij vinden het belangrijk dat iedereen met plezier kan sporten. De Mobilitheek is een mooie start voor hen die willen weten wat er mogelijk is op het gebied van bewegen met een beperking. Veel mensen komen in aanmerking voor hulpmiddelen, maar vaak zijn deze niet op maat gemaakt en blijven ze ongebruikt. De Mobilitheek biedt niet alleen de gelegenheid om deze hulpmiddelen rustig uit te proberen, maar geeft ook advies op maat. We hopen hiermee sportparticipatie in de stad te stimuleren.’

Ga naar de website van Onbeperkt070 voor meer informatie over de Onbeperkt070-prijs.

1366 getoond, 66 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *