Muziek in Den Haag: Wouter Kiers Band en Yada Yada

yadayada parkroadcafe 2017
Vrijdag 1 september 2017 is er weer veel keus aan muziek in Den Haag. Zo zijn er festivals als het Embassy Festival, Uit Festival Den Haag en Jazz in de Regentes. Maar ook in de kroegen spelen diverse bands. Wat is het toch een heerlijke stad om in te leven. Vanavond kies ik voor de Wouter Kiers Band op Jazz in de Regentes en de Herman Brood Tribute band Yada Yada in Parkroad Café.

Dansen bij de Wouter Kiers Band
wouter kiers band jazz in de regentes 2017Samen met Miran fiets ik naar het Jazz in de Regentes festival op het Koningsplein. We gaan genieten van Wouter Kiers zijn band met Toine Scholten, Robin Koerts en Satindra Kalpoe. Al van een afstand hoor je het kenmerkende en vrolijke geluid van de sax van Wouter. We zetten onze fietsen neer en mengen ons tussen de mensen op het plein. Het is meer een groot buurtfeest. Wouter groet me vanaf het podium. Het komende half uur dans ik met lieve bekenden en leuke nieuwe mensen op de funky jazz/blues/rock van deze heerlijke band. Veel te kort natuurlijk. Maar genoeg om met een blij gevoel de avond te starten.

Yada Yada in warm bad Parkroad Café
yada yada parkroad cafe
Binnenlopen bij Parkroad Café is als een warm bad. Op de een of andere manier voel je je daar direct welkom, of je nu muzikant of muziekliefhebber bent. Erik Kuylaars en Fred Zuiderwijk hebben dit mooi voor elkaar. Vandaag treedt Yada Yada, de Herman Brood Tribute band op in de kelder van Parkroad Café. Vorig jaar heb ik deze band gezien op Night at the Park 2016. Stick (Ronald van Beest) gooide met J.P. Barentsen, Johnny Lopezz en Mr. Tumansery alles in de strijd om ons te vermaken.

Stick is heel even nerveus als hij het podium op gaat. Het maakt hem nog sympathieker dan hij al was. Al gauw lijken de zenuwen weg en vermaakt hij het publiek. We zingen bekende nummers mee en dansen voor het podium. Stick zingt nog een paar nummers tussen het publiek. Ook in deze intieme omgeving van Parkroad Café laat Yada Yada Herman Brood & His Wild Romance moeiteloos herleven.

 

 

Dank je wel popfotograaf Ron van Varik voor je -wederom- fantastische foto’s en gezelligheid. Dank je wel organisatie, personeel, artiesten en publiek voor de fijne sfeer. Dank je wel lieve vrienden en kennissen voor alweer een avond om niet meer te vergeten.

 

3983 getoond, 177 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *