Naar Museumnacht Kids met Hofpaskorting!

Met de allerleukste gratis voordeelpas van Den Haag en omstreken krijg je korting bij meer dan 450 aangesloten partners. Je krijgt korting bij winkels, bedrijven, sportclubs, culturele organisaties en nog veel meer! Zo ook bij Museumnacht Kids op 17 maart 2018.

Jouw Hofpasvoordeel: €1,- korting op de toegangsprijs.

Vraag De Hofpas gratis aan via de website!

Zaterdag 17 maart 2018: de tweede editie van Museumnacht Kids 

Nog een paar dagen en dan is het zover, Museumnacht Kids brengt cultureel vermaak voor kinderen tussen 4 en 12 jaar. Meer dan twintig Haagse musea en culturele instellingen openen zaterdag 17 maart 2018 hun deuren tussen 17:00 en 22:00 uur. De tweede editie van Museumnacht Kids biedt een programma vol bijzondere tentoonstellingen en films, spannende speurtochten en geinige workshops, speciaal voor kinderen.

17 maart museumnacht kids korting

17 maart museumnacht kids – foto: Museumnacht

Programma en thema

Dit jaar is het thema ‘Beestenboel’ in bijna twintig musea en culturele instellingen. De avond start met een feestelijke opening in het Gemeentemuseum, verzorgd door de kikkerband Rockfrogs. Daarna moet de uitgebroken beestenbende bedwongen worden door jonge nachtinspecteurs, een avontuur op zich. Alle musea organiseren leuke tentoonstellingen, workshops, films en andere activiteiten. Je kunt bijvoorbeeld een robothond aaien, insecten snacken – als je durft, of een gedicht schrijven voor je huisdier. Kinderen kunnen lekker creatief aan de slag door spinnen, muizenoren en hondenstaarten te knutselen. Museumnacht Kids wordt dansend en springend afgesloten tussen 21:00 en 22:30 uur op de afterparty in het Haags Historisch Museum.

Museumnacht kids korting

Met korting naar museumnacht kids op 17 maart met De Hofpas – foto: Museumnacht

Vijf clusters

Er zijn vijf clusters in Den Haag waar enorm veel leuks te beleven is: Centrum, Statenkwartier, Scheveningen, Voorburg en het Regentessekwartier. Er rijden bijzondere bussen van het Haags Busmuseum tussen deze clusters. Deze pendeldiensten zijn gratis voor Museumnacht Kids-bezoekers.

Beestachtig lekker hapje

Aan de innerlijke mens is ook gedacht, op alle locaties is wat te snacken en te drinken. Van grommende burgers tot insecten proeven, van een pannenkoekje tot een gepofte aardappel; beestachtig lekker eten staat op het menu bij de musea.

Neem je leukste vrienden mee en kom ook!

Hofpasvoordeel: €1,- korting op de toegangsprijs.

De laatste kaarten vliegen de deur uit, dus wees er snel bij!

Vraag De Hofpas gratis aan!

1441 getoond, 65 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *