Namasté Café: hier kom je tot je (spirituele) zelf

namaste4

In het zeeheldenkwartier van Den Haag vind je sinds maart 2015 het spirituele café Namasté Café. Aan het Prins Hendrikplein vind je het zaakje, waar je terecht kunt voor een yogales, een handlezing of een heerlijke kop koffie met een broodje in een rustige omgeving. Ook kun je hier allerlei spirituele workshops en activiteiten bijwonen. Als je op zoek bent naar een plek om aan de drukte van de dag te ontspannen, ben je hier goed.

Namaste1Workshops en lezingen
Ira startte haar Namasté Café zo’n negen maanden geleden op. Hier bracht zij alles bij elkaar wat haar inspireert en waarin zij gelooft. Er worden bijzondere workshops en lezingen door verschillende mensen gegeven. Om je een beeld te geven van de diversiteit: binnenkort zijn er tarotconsulten, een workshop Indiase hoofdmassage en een begeleide trancereis.Ira zelf geeft bijvoorbeeld handlezingen, massages en tweeziel-consulten. Verder zet ze een heerlijk kopje koffie of thee voor je achter haar mooie bar. Ook kun je op woensdagochtend een yogales volgen.

Hoe ben je op het idee gekomen om dit zaakje te starten? “Toen ik bij mijn vorige baan wegging, ben ik met het Namasté café begonnen. Van binnen wist ik altijd al dat ik ooit een spiritueel café zou openen, en dit was het moment.”

Geïnspireerd door India
Schermafbeelding 2015-10-29 om 13.36.41Namasté Café is duidelijk geïnspireerd op India. Je vindt prachtige souvenirs uit het land, zoals tasjes, sjaals en wierook. Dit is niet voor niets! Ira steunt vanuit het namasté Café een project in India voor straat- en weeskinderen (El Shaddai Charitable Trust). Dit doet zij door een sponsor te zijn van Sneha, een 9-jarig meisje. “ Binnenkort vertrek ik weer naar India. Ik ga dan het weeshuis van Sneha bezoeken en nieuwe spullen voor in de winkel halen.” Over een tijdje vinden we er waarschijnlijk dus weer wat mooie nieuwe artikelen!

Laagdrempelig
Ook voor mensen die nog geen ervaring hebben met spirituele activiteiten is Namasté Café een goede plek. Je kunt gewoon eens binnenlopen om iets te bestellen aan de bar. Als je niet oppast blijf je hier urenlang hangen! Ben je geïnteresseerd in de activiteiten, maar weet je niet wat je kunt verwachten? Het wordt je allemaal op een laagdrempelige manier uitgelegd.

5200 getoond, 338 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *