Nederlandse bedrijven omarmen Volvo Ocean Race Finish 2018

Bron: persbericht – Meest recente animatie van The Race Village op het sportstrand Den Haag

Op 24 juni 2018 eindigt de Volvo Ocean Race voor het eerst in de historie in Nederland. Gedurende een week van festiviteiten, van 24 juni tot en met 1 juli, zijn wereldwijd alle ogen gericht op de haven van Scheveningen. Op het Haagse strand wordt vanaf 5 juni gestart met de opbouw van het grootste Volvo Ocean Race Village ooit. Mede dankzij de inzet van een groot aantal Nederlandse bedrijven is het mogelijk om deze ultieme ervaring gratis te bieden voor de honderdduizenden bezoekers die verwacht worden.


Ervaar het avontuur op een terrein van circa 10 voetbalvelden

In een Race Village van zo een 5 hectare (10 voetbalvelden) kunnen de bezoekers het avontuur van deze legendarische race straks zelf virtueel beleven. Dit Race Village is net op tijd af voor een groots en warm Haags onthaal voor de zeven deelnemende teams na meer dan 80.000km racen rond de wereld. Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sponsoren en eventpartners. Maar de rol van de leveranciers van dit historische sportevenement blijft vaak onderbelicht. Bij deze de aandacht die ze verdienen:

Host city suppliers
 (in alfabetische volgorde)

Bron: persbericht – Animatie van gehele Volvo Ocean Race Village (Beach, 1e en 2e haven)

Ervaar het avontuur

De Volvo Ocean Race is de langste en zwaarste zeilrace voor gemengde teams. In ‘The Race Village’ in Den Haag kan de bezoeker het avontuur van deze race zelf virtueel ervaren. De aankomst belooft voor de zeilers en de paar honderdduizend bezoekers een onvergetelijk sportmoment te worden. Zie hier de link naar het programma voor deze week.


Op weg naar Europa

De zeven deelnemende teams in de legendarische Volvo Ocean Race zijn op dit moment in Cardiff, Wales. Daar starten ze weer op 10 juni voor de 10de etappe naar Gotenburg. Op 21 juni start in Gotenburg de laatste etappe, een sprint van ongeveer drie dagen, naar de Ultieme Bestemming Den Haag.
Website race: www.volvooceanrace.com
Website evenement: www.volvooceanracedenhaag.nl

1064 getoond, 370 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *