Negen nieuwe ondernemers De Pier Scheveningen bekendgemaakt

De Pier restaurants en winkels bekend

Vandaag is bekendgemaakt welke negen restaurants en winkels zich gaan vestigen op De Pier van Scheveningen. Op het benedendek, het bovendek en het Zuidereiland van De Pier kunnen bezoekers bij diverse kiosken en terrassen terecht voor verschillende vernieuwende food-, drink en shoppingconcepten.

Op dit moment zijn de ondernemers druk bezig hun winkelruimte in te richten. Naar verwachting openen zij deze maand nog de deuren. Maar om welke ondernemingen gaat het? Hieronder een overzichtje.

Firma Pickles Burgers & Wines
Firma Pickles Burgers & Wines is een burgerrestaurant en wijnbar in één. Overal ter wereld kan men wel een hamburger eten, maar hier worden ze ook geserveerd mét een goed glas wijn.

De Pierwinkel
In deze souvenirshop 2.0 kunnen bezoekers van De Pier een origineel aandenken scoren. De Pierwinkel verkoopt gifts, kleding en accessoires in de nieuwe huisstijl van De Pier.

Kust
Deze bar heeft een industriële en maritieme look & feel waarbij oud bouwmateriaal van De Pier is hergebruikt. Kust werkt met lokale, pure producten en biedt een typisch Hollandse (Scheveningse) keuken met o.a. oma’s gehaktballen en ouderwetse stamppotten.

The Rough Kitchen
The Rough Kitchen is een concept van carnivoren in hart & ziel, waarbij wordt gegrilld, gerookt en gebraden op een knetterend open vuur of in een smoker. In de Craft Beer Bar kun je terecht voor een royaal aanbod aan handpicked micro-brews van kleine onafhankelijke bierproducenten.

De Groeten uit Scheveningen
Deze fotobooth met een indrukwekkend Schevenings decor biedt bezoekers de mogelijkheid zichzelf op een creatieve manier op de foto te laten zetten.

SHACK
SHACK is het eerste Street Food Restaurant met reizende sterren. Elke maand krijgt een nieuwe foodtruck crew in SHACK de ruimte om hun signature dishes en verrassende cocktails passend bij de gerechten te serveren op De Pier.

Friterie Par Hasard
Bij Friterie Par Hasard worden verse frites en snacks uit eigen keuken gemaakt. Hierbij wordt uitsluitend gebruik gemaakt van verse producten van hoge kwaliteit uit de omgeving.

Bar De Pier
Naast een uitgebreid assortiment aan drankjes kun je bij Bar De Pier ook terecht voor heerlijke snacks. Deze snacks kun je meteen opeten, meenemen naar het strand of één van de terrassen op het beneden- of bovendek.

Pier Zuid
Dit restaurant bevindt zich op het Zuidereiland van De Pier en biedt een geweldig uitzicht tijdens ontbijt lunch, borrel en diner. Pier Zuid is de ideale plek om even te ontspannen en beschikt over een zonnig terras boven zee.

8336 getoond, 1795 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *