Nieuw horecaconcept Smoked Bar.B.Q. verwondert met gerookte gerechten

Smoked Bar.B.Q. 99 euro bericht, Foto: rechtenvrij geleverd op 1-2-18

In Den Haag opende onlangs restaurant Smoked Bar.B.Q. de deuren. De 3 ondernemers lieten zich voor dit concept inspireren door het koken op vuur.

Ieder land of werelddeel kent zijn eigen cultuur van het koken op vuur; de oorspronkelijke manier van koken. De ondernemers, Jeroen Koppenol, René Gruiter en Dylan Coll, hebben de afgelopen jaren verschillende BBQ-culturen gezien. “Opvallend in Europa is dat bij de bijzondere restaurants en plekken die zijn bezocht ‘smoked flavoured food’ misten”, Smoked Bar.B.Q. 99 euro bericht, Foto: rechtenvrij geleverd op 1-2-18vertelt Jeroen Koppenol. “Dit is wel terug te vinden bij het ‘home slow cooking’ in achtertuinen en terrassen van kookliefhebbers en BBQ-freaks. Juist deze smaak brengen wij op de markt door middel van het concept Smoked Bar.B.Q.”

Eclectisch interieur
Het interieur is volgens de ondernemers eclectisch warm met industriële invloeden. “We zijn op zoek gegaan naar de warmte en het vuur van de barbecue en hout gestookte ovens als inspiratie. Dit is in het interieur terug te vinden aan de pui, de bar en de pilaren Smoked Bar.B.Q. 99 euro bericht, Foto: rechtenvrij geleverd op 1-2-18in de zaak die bekleed zijn met geblakerd hout. Als ware het uit het vuur ontstaan. Binnen de warme basis van oranje en roestige kleuren is de blauwe petrol bank een mooie tegenhanger. Dit zorgt voor de balans. Voor de verdere aankleding zijn speelse accenten gebruikt met een stoere ondertoon.”

Smoked Bar.B.Q.
Torenstraat 49, 2513 BN Den Haag

070 330 6665
De keuken is open tot 22:00 uur

Foto: Annemieke van der Togt,

Opening Smoked Bar.B.Q. – Foto: Annemieke van der Togt

6483 getoond, 941 bekeken

One thought on “Nieuw horecaconcept Smoked Bar.B.Q. verwondert met gerookte gerechten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *