Nieuw! Scheveningen Light Air Show op 1 december 2018

Update 30/11/2018: de show wordt wegens slechte weersomstandigheden afgelast.

De organisatie van de Scheveningen Light Walk komt een week voorafgaand aan dit evenement met iets nieuws: de Scheveningen Light Air Show op 1 december 2018.

Scheveningen Light Air Show op 1 december 2018 den haag

Bron: Pixabay (auteur: Kpr2)

Eerste keer ooit in Nederland

Tijdens de Scheveningen Light Air Show zullen een aantal vliegtuigen en een helikopter in de avondschemering een spectaculaire lichtshow geven boven de zee. Naast een lichtshow zal er ook nog een vuurwerkshow worden gegeven. Het is de eerste keer ooit dat een dergelijke lichtshow wordt gegeven in Nederland.

The Hague Highlights

De Scheveningen Light Air Show is onderdeel van de viering van 200 jaar badplaats Scheveningen en maakt bovendien ook deel uit van The Hague Highlights, een serie evenementen in de donkere dagen. De andere evenementen zijn Turn on the Lights en de Scheveningen Light Walk.

Datum en tijd Scheveningen Light Air Show

De lichtshow op Scheveningen begint 1 december om 15.45 uur en is goed te bekijken vanaf de boulevard en het strand. Enige mogelijke spelbreker voor de show kan het weer zijn. Indien het weer op 1 december niet goed genoeg is om te gaan vliegen, dan wordt het evenement geannuleerd of verplaatst naar zondag 2 december.

23737 getoond, 12627 bekeken

One thought on “Nieuw! Scheveningen Light Air Show op 1 december 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *