Nieuwe barbershop Noble Savage opent in Zeeheldenkwartier

Heren opgelet! Volgende maand opent in het Zeeheldenkwartier in Den Haag een nieuwe barbershop waar je je kapsel en je baard kunt laten bijwerken: Noble Savage.

Noble Savage barbershop den haag opent oktober zeeheldenkwartier prins hendrikstraat 160 den haag

Bron: Facebook Noblesavagethehague

De nieuwe barbershop is te vinden aan de Prins Hendrikstraat 160 en wordt geopend door eigenaar Mike Allirol en zijn compagnon Majiej Szerszunowicz. Allirol is afkomstig uit Zweden en heeft al eerder in verschillende Haagse barbershops gewerkt en opent nu dus zijn eigen barbershop.

Thematisch interieur

De nieuwe zaak krijgt van een binnen een thematisch uiterlijk mee: industrieel en steampunk, ‘with a touch of crazy’, aldus de barbershop op Facebook. Het is nu al mogelijk om een kijkje te nemen hoe de zaak er van binnen uit komt te zien. Daarvoor moet je even naar de Prins Hendrikstraat gaan en door de ramen naar binnen kijken, zoals op de foto’s hieronder.

Dames ook welkom!

Een barbershop als Noble Savage is natuurlijk gericht op mannenkapsels en hun baarden, maar dames zijn ook net zo goed welkom voor een gezellig praatje of een kopje koffie. Wanneer de zaak exact opent, is nu nog niet bekend. Zodra we dat weten, melden we dat meteen!

1303 getoond, 173 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *