Nieuwe feelgoodroman Renée Olsthoorn speelt zich af in hartje Den Haag

De Franse Slag roman van Renée Olsthoorn

Foto: persbericht (mock up: Haags Bureau; portret achterflap: Sven Verbruci)

Misverstanden, bedrog, liefde en een levensbedreigende situatie… En dat alles in hartje Den Haag.

Eva is op zoek naar de liefde. Op advies van haar zus bezoekt ze diverse datingsites, maar zonder succes. Ze verlangt naar een real life klik. Op haar werk, in het restaurant van haar vader, loopt ze Fransman Lucien Lamoureux tegen het lijf. De aantrekkelijke chef-kok van een sterrenrestaurant in Amsterdam overweegt het restaurant te kopen.

Als de zaak inderdaad wordt beklonken, vraagt Lucien Eva of zij zijn gids wil zijn. De rondleiding door Den Haag leidt tot nog veel meer gezelligheid, tot ze een hartverscheurend verhaal hoort met Lucien als bad guy. Als ze hem ermee confronteert, krijgen ze slaande ruzie. Lucien vertrekt naar Parijs, boos en teleurgesteld.

Krijgt het stel een tweede kans? Zal de weg tussen Den Haag en Parijs uiteindelijk geplaveid zijn met rozen? En welke rol speelt haar uitgebreide, soms knotsgekke Haagse familie?

Kortom, een feelgoodroman voor iedereen die Den Haag een warm hart toedraagt en dol is op Parijs, maar natuurlijk ook voor alle lezers die op zijn tijd best wel van een beetje romantiek houden, ongeacht de plaats(en) van handeling.

Genre: populaire fictie
e-boek: 978 90 827540 1 8 € 8,99
paperback: 978 90 827540 0 1 € 14,95
Beide uitgaven zijn te bestellen via: boekenbestellen

Contact: 
Renée Olsthoorn
e-mail aramis1630@gmail.com

Renée Olsthoorn studeerde Frans aan de School voor taal- en letterkunde te Den Haag. In plaats van een carrière als lerares Frans koos ze voor die van vertaler. Als fanatiek fan van Jane Austen schreef ze jarenlang Pride and Prejudice fanfiction. Tegenwoordig schrijft Renée praktisch alleen in haar moedertaal. Het behalen van de top 10 van de Harlequin Bouquet-schrijfwedstrijd van 2014, was voor haar een enorme stimulans om in het romantische genre verder te gaan.

Renée woont nog steeds in Den Haag, in het mooie Statenkwartier, met haar echtgenoot met wie ze twee kinderen heeft en inmiddels in het rijke bezit is van een kleindochter. Tot slot, dol als ze is op haar hondje Tippie zal er in al haar werk wel een hond rondrennen.

6113 getoond, 172 bekeken

3 thoughts on “Nieuwe feelgoodroman Renée Olsthoorn speelt zich af in hartje Den Haag

  1. De paperbackuitgave van De Franse slag, gesigneerd en al, kan ook rechtstreeks bij ondergetekende besteld worden.

    Geïnteresseerd? E-mail me (reneeolst @ gmail.com), dan stuur ik per omgaande de noodzakelijke info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *