Nieuwe mediaschermen in Haagse Tramtunnel tonen nieuws uit Den Haag

Haagse Tramtunnel

Foto: Devery Winter

Het College van burgemeester en wethouders van Den Haag is begonnen met de aanbesteding voor een digitale muurkrant in de Haagse tramtunnel, waarop onder meer nieuws uit Den Haag zal worden getoond. Het betreft een exploitatie voor vijf jaar.

Belangrijke stadsentree
Het college ziet de Haagse tramtunnel als een belangrijke stadsentree voor Den Haag en streeft ernaar een betere verbinding tussen de bewoners te creëren. Eén manier waarop het college dit beoogt te verwezenlijken is door bewoners beter te informeren over lokaal nieuws en actualiteiten. Naast het Haagse nieuws, zullen de mediaschermen ook Haagse highlights vertonen en maximaal 50% van de zendtijd zal gevuld worden met reclame.

Lees hier de toelichting van het college voor dit besluit.

Voor lokaal nieuws kijk ik al snel op mijn mobiele telefoon, maar als de reclame op de mediaschermen vooral bestaat uit aanbiedingen van de winkels in de stad, zie ik er zeker waarde in. Zie jij er waarde in dat de gemeente mediaschermen gaat plaatsen in de Haagse tramtunnel? Laat onder de blog een reactie achter!

953 getoond, 174 bekeken

One thought on “Nieuwe mediaschermen in Haagse Tramtunnel tonen nieuws uit Den Haag

  1. Wat een geldverspilling, al het nieuws kun je op je telefoon bekijken wat de meeste mensen tegenwoordig al doen. Afgeleid worden door dit soort schermen maakt het voor zakkenrollers nog aantrekkelijker om toe te slaan en men is al zo overprikkeld door alle media via pc en tv..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *