Nieuwe ruiterroute door het Zuiderpark (video)

ZuiderparkWij waren te gast bij een officiële openingshandeling in het Haagse Zuiderpark. Hier werd onder de klanken van Carmen een nieuw ruiterroute in gebruik genomen.

Getrakteerd
Operazangeres Wendy Roobol, zong live vanaf een paard waarmee zij het laatste stukje van de ruiterroute af liep. Het was heerlijk om mee te maken, dat je naast al die stadse herrie op een stukje klassieke muziek word getrakteerd.

zuiderpakHet heeft even geduurd
Hiermee is een grote wens van Manege De Eendenkooi uit eindelijk uitgekomen iets waar al zolang op werd gewacht. Voorheen moesten de ruiters jong en oud over straat naar de dichtbij zijnde stukken lopen, nu kunnen zij dus met hartenlust gebruik maker van het Zuiderpark. En zoals René Baron, Stadsdeeldirecteur Escamp, al zij “Hiermee kunnen bezoekers en ruiters in het Zuiderpark, nu samen gebruik maken van het park”.

Waarschuwing
Daarom ook de volgende waarschuwing voor bezoekers van het park. Pas op voor de konijntjes, stoomtreintjes, de scooters (die er niet mogen komen) en dan nu ook de paarden van Manege De Eendenkooi.

 

1744 getoond, 58 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *