Nieuwe toner kopen in Den Haag? Bekijk hier de tips!

toner kopenTegenwoordig gaat vrijwel alles online, maar informatie tastbaar in de hand hebben in de vorm van een printje komt soms toch wel goed van pas. Daarom is een printer in je huis of kantoor toch onmisbaar. Maar een printer doet het natuurlijk niet zomaar. Hoe vaak krijg je niet weer een melding dat een bepaalde grondkleur in je toner op is waardoor dat mooie kleurenplaatje een beetje blauw uitslaat? Dan moet je toch weer op zoek naar een winkel of printshop, maar waar zitten die eigenlijk in Den Haag? Waar kan je nou een nieuwe toner kopen? Op deze vraag komt in deze blog een antwoord. In Den Haag kan je namelijk op veel plekken een toner kopen en in deze blog hebben we er een aantal op een rijtje gezet.

Offline toner kopen in Den Haag:

Cartridge Den Haag
Deze cartridgeshop in Den Haag is gevestigd in Foto Americaine op de Wagenstraat. Je kunt hier onder andere terecht voor het hervullen van inktcartridges, maar ook kan je hier goedkoop een nieuwe toner kopen. Met meer dan tien jaar ervaring mogen zij zich een specialist noemen. 

Refill City 
Refill City zit al een aantal jaar in de Fahrenheitstraat en bij hen kan je terecht voor het laten bijvullen van lege printercartridges en toners. De winkel heeft inkt voor alle merken en typen printers en je kunt er natuurlijk ook nieuwe cartridges, printers en toner kopen.

Inktkiosk
Bij Inktkiosk zijn ze (net als bij de anderen uiteraard) gespecialiseerd in het navullen van cartridges en verkopen zij tevens cartridges, toners, printers, en printpapier. De winkel zit op het Lorentzplein 85 in Laakkwartier in Den Haag en is een begrip op het gebied van printersupplies.


Online toner kopen

Naast fysieke winkels kun je natuurlijk ook online toner kopen en dan is deze site hier erg geschikt voor:

Tonerpartner
Hier vind je alle benodigdheden voor het printen, zoals toners, inktcartridges, inktlinten, trommels. Maar ook kun je hier terecht voor informatie over printerfabrikanten, printermodellen en tips om inkt en toner te sparen.

5512 getoond, 427 bekeken

One thought on “Nieuwe toner kopen in Den Haag? Bekijk hier de tips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *