Notariskantoor huurt aan Haagse Koninginnegracht

Buttingha Wichers notarissenVan Buttingha Wichers notarissen huurt ruim 1.200 m2 kantoorruimte in een gebouw van Stena Realty aan Koninginnegracht 23 in Den Haag.

Het Haagse notariskantoor huurt met ingang van 1 juni 2018 1.242 m2 kantoorruimte inclusief archiefruimte op de bovenste drie verdiepingen van het kantoorgebouw. Per 1 januari 2018 zijn het Haagse Van Buttingha Wichers notarissen en het Scheveningse notariskantoor De Jong & De Nerée samengevoegd.

Het kantoor is nu met ruim veertig medewerkers het grootste zelfstandige notariskantoor van Den Haag en gaat verder onder de naam Van Buttingha Wichers notarissen. Het kantoor heeft zich gespecialiseerd in familierecht, ondernemingsrecht en onroerend goed. JNW Makelaars adviseerde Stena Realty bij de totstandkoming van de huurovereenkomst op basis van marktconforme voorwaarden.

Op zoek naar huisvesting voor uw bedrijf?
Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden. Neem contact op via de website, info@Steenworp.nl of 070-3141516.

1655 getoond, 70 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *