O’Casey’s Irish Pub is verkozen tot ‘Best Irish Community Pub’ ter wereld!

O'Casey's winnaar Best Community Pub persbericht Bron John Gulay (bevestigd op 12 oktober 2017) 2Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de Irish Pub ‘Oscars’ georganiseerd door Irish Pubs Global op 10 Oktober 2017 is O’Casey’s Irish pub te Den Haag twee maal in de prijzen gevallen.

O’Casey’s was genomineerd voor vijf categorieën en won als eerste de award ‘Best Irish Community Award’ van Europa. Aan het einde van het gala in The Mansion House te Dublin werd O’Casey’s ook uitgeroepen tot ‘Best Irish Community Pub’ ter wereld.

Irish Pubs Global is een organisatie in Ierland met ca 16000 wereldwijd aangesloten Irish Pubs en restaurants welke als doel heeft de samenwerking te bevorderen van het ‘product’ Ierse pubs & restaurants alsmede hierdoor bij te dragen aan de bevordering van de Ierse export en economie. Uit deze 16000 pubs en restaurants wordt jaarlijks in diverse categorieën de beste verkozen.

O’Caseys Irish Pub
O’Casey’s bestaat volgend jaar 25 jaar en is in Den Haag uitgegroeid tot een van de grootste en bekendste horeca gelegenheden van Den Haag. De pub is gelegen aan het Noordeinde en is deel van het voormalig deel van Paleis Noordeinde. De inrichting is typisch wat verwacht kan worden bij een Ierse pub; warm, veel hout, een grote bar met veel Ierse dranken en een Brits / Iers getinte menukaart. Omdat Den Haag een grote expat gemeenschap heeft is O’Casey’s onder deze groep een gewilde ‘huiskamer’. Tevens is O’Casey’s een van de grootste sport bars van Nederland met de mogelijkheid om 11 verschillende wedstrijden tegelijk uit te kunnen zenden. De tuin met terras is onderdeel van de paleistuinen.

De prijs van ‘Best Irish Community Pub’ is vrij vertaald dat O’Casey’s zich niet alleen als Ierse pub profileert qua inrichting maar dat het zich daadwerkelijk, in de ogen van de organisatie, ook echt inzet een ‘ambassade’ van Ierland te zijn qua promotie van het product en zich inzet voor de Ierse gemeenschap binnen zijn omgeving. O’Casey’s sponsort bijvoorbeeld het dames GAA Gaelic Football team wat door heel Europa wedstrijden speelt en heeft er persoonlijk voor ingezet dat een nieuw Iers biermerk O’Hara’s in Nederland voet aan de grond heeft gekregen.

O’Casey’s Irish Pub
Noordeinde 140, Den Haag
Facebookpagina O’Casey’s

Hieronder nog een sfeerimpressie van de geweldige avond in Dublin.

7003 getoond, 215 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *