Omgevingsvergunning nodig? De Verbouwwinkel helpt u van A tot Z!

De Verbouwwinkel omgevingsvergunning
Als u wilt gaan bouwen of verbouwen dan moet u in veel gevallen een omgevingsvergunning aanvragen. Dit kunnen wij voor u verzorgen met de vergunningsaanvrager.

Binnen een omgevingsvergunning kunnen verschillende vergunningen aangevraagd worden. Zoals de bekende bouwvergunning, maar ook de aanlegvergunning, bestemmingsplan ontheffing, gebruiksvergunning, inritvergunning, milieuvergunning, monumentenvergunning, reclamevergunning, sloopvergunning, etc.

Wij inventariseren welke vergunning noodzakelijk is en verzorgen de complete aanvraag, inclusief benodigde stukken zoals tekeningen, berekeningen, fotorapportages, etc., welke daarvoor noodzakelijk zijn. Wij voeren overleg met de gemeentelijke instanties en passen als de gemeente hierom vraagt de stukken éénmalig aan.

Omgevingsvergunning nodig? Wij helpen u van A tot Z!
– Direct een afspraak bij u thuis (ma / vr)
– Wij verdiepen ons in de verordeningen van de Gemeente
– Wij plegen vooroverleg met de Gemeente
– Tekenwerk voor de vergunningsaanvraag
– Vergunningsaanvraag bij de Gemeente
– Overleg met de instanties
– Correctie voor aanpassen stukken

De Verbouwwinkel kan u helpen met het voorbereiden en realiseren van uw verbouwplannen. Heeft u vragen of wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan vrijblijvend contact op met de adviseurs van De Verbouwwinkel op 085-8769526 of kijk op www.deverbouwwinkel.nl.

7997 getoond, 99 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *