Onze Stad Den Haag (22): Wat is de beste sportschool van Den Haag?

Vorige week vroegen wij via Facebook aan onze lezers wat hun favoriete sportschool is en waarom. Op basis van de reacties hebben wij er zelf vier genomineerd. De lijst is samengesteld met als leidraad de positieve ervaringen van de bezoekers en bloggers van DenHaagDirect en de goede reputatie die de locaties en ondernemers hebben bij de inwoners van Den Haag en Scheveningen zelf. Het komt recht uit ons hart, niemand heeft er voor betaald.

Hieronder staan de 4 genomineerden. Let op: jouw sportschool kan ook nog genomineerd worden. Laat even in een reactie onder het artikel weten in welke Haagse sportschool jij sport en waarom. Dan voegen wij hem toe aan de lijst met genomineerden! Stemmen kan in de rechterkolom van DenHaagDirect.nl

1. Curves
We beginnen met een bijzondere sportschool: Curves Spui (nr. 231). Deze sportschool is een “woman-only” faciliteit. Niet alleen alle bezoeksters en sporters zijn vrouw, ook het management achter de school bestaat uit vrouwen alleen. Aan de voorkant gezien zou je het niet zeggen, maar achter de smalle gevel is een grote gezellige ruimte aanwezig. Het pand is namelijk smal, maar heel diep. Vrouwen van alle leeftijden, soorten en maten volgen hier de Curves training om gezond te blijven, af te vallen en zichzelf beter te voelen.

2. Get Fit Stay Fit
Bij Get Fit Stay Fit in Den Haag aan de Oostduinlaan 40 heeft een specialiteit: de nadruk wordt hier gelegd op Personal Training. Zowel één op één als de  ‘small group trainingen.’  Kijk naar hun promo:

3. Health Spa Wellness & Fitness
Deze sportschool bevindt zich aan Savornin Lohmansplein nummer 7. Als je van luxe houdt tijdens het sporten, dan ben je hier aan het juiste adres. Kijk maar eens naar de voorzieningen in het filmpje hieronder:

4. Kneet’s Gym
Kneet’s Gym aan de Cederstraat 1 A in Den Haag richt zich voornamelijk op Body Building. Het motto dat deze school hanteert luidt dan ook: “NO PAIN, NO GAIN!” De school is januari weer begonnen met het geven van kickbokslessen en daarnaast zijn er nog veel meer diensten en faciliteiten. 

Heb jij nog tips voor goede sportscholen? Laat het ons weten door hieronder een reactie te plaatsen en dan voegen wij de school aan het lijstje van genomineerden toe! Wij zijn vooral benieuwd naar jouw ervaring en mening.

Bezoekers van DenHaagDirect kunnen door te stemmen bepalen wat de rangorde is. Aan de winnaar reiken we een taart van Maison Kelder uit.

92 thoughts on “Onze Stad Den Haag (22): Wat is de beste sportschool van Den Haag?

 1. Health City Premium Den Haag! Een van de grootste sportscholen in Den Haag, hartje centrum, met zwembad en bijna alle Les Mills groepslessen. Wat wil je nog meer??

 2. Hele prettige Sportschool, met leuk personeel. Nieuwe spinningzaal en fitness wordt helemaal gemoderniseerd met super mooie cardioapparatuur. Eigen muziek en filmpjes terwijl je aan het sporten bent. Het is al erg mooi maar dit gaat helemaal gaaf worden. Na het sporten nog even heerlijk relaxed in het zwembad en sauna. Ik ga voor Sportaccent!

 3. Sportaccent te Den Haag Ypenburg is super!
  Ik kom hier al vanaf de eerste dag dat ze open zijn iedere dag met heel erg veel plezier. Dat is dus vanaf 1 februari 8 jaar * 300 (365 dagen min mijn vakanties en ik ga vaak) Dus ik ben denk ik 2400 keer geweest. Daarbij kom ik iedere dag en soms 2 * per dag 2 tot 5 uur trainen, dus ik weet waar ik het over heb!
  Ik ken bijna alle lessen en instructeurs en ik vind echt alle instructeurs helemaal top.
  Uiteraard heb ik voorkeur maar iedere instructeur geeft heel leuk les!
  Er werken hier hele leuke mensen achter de bar en in de fitnessen ik voel me hier echt thuis! Ik heb het hier heel erg naar mijn zin en geniet van het sporten!
  Veel andere sporters zijn inmiddels mijn vrienden geworden!
  Dus de sfeer is goed!

 4. Beste Mensen,
  FITNESS UNIQUE is de sportschool, waar, hoe je postuur ook is, veilig kunt trainen. Inmiddels heb ik al wat jaren ervaring met ‘het ijzer’en kan gerust stellen, dat deze sportschool van Roberto in de Vruchtenbuurt een topper is!! Alle ingrediënten zijn er aanwezig om goed te kunnen trainen en daarna te ontspannen!!! Kom eens langs bij FITNESS UNIQUE in de KRUISBESSENSTRAAT!! Het zal je zeker bevallen!!
  Met sportieve groet,
  Wim.

 5. De beste sportschool is FITNESS UNIQUE!!! Het is een wat kleinere sportschool maar met goede begeleiding en aandacht voor de mensen. Er komen gezellige mensen waarbij iedereen zich op zijn gemak voelt.Eigenaar Roberto weet je te stimuleren met leuke lesjes maar ook buiten oefeningen.Hij verzint iedere keer wel iets anders zodat het nooit verveeld!! Dus mensen kom het meemaken en kom naar Fitness Unique .

 6. Kneets Gym! Leuke mensen, een uitgebreide range aan apparatuur, rondlopende instructeurs die altijd een handje willen helpen, serieus en zeer gezellig. Voor mij is het net als of ik mijn tweede huis binnenloop, met daar alle bekende gezichten gedurende de jaren dat ik daar train. Ook heeft Kneets Gym onlangs vechtsporten toegegevoegd in hun menu en allerlei andere lessen. Helaas weinig vrouwen die daar trainen, dat zou het wel leuker maken in de zin van gemixte mensen. maar desondanks op en top!

  Blijf zeker vaste klant. heb wel eens een extra abbo genomen bij health spa en fitforfree, maar allen ten einde raad in vergelijking met kneets gym.

  Zie jullie morgen! ;)

 7. Roberto Fitness-unique, voor mij de beste en persoonlijkste sportschool.
  Individuele aandacht en een prettige sfeer, met betrokken medewerkers.

 8. Health Spa,
  wat een geweldige sportschool! Mooi, schoon, goede apparaten en veel variatie om te trainen! En de begeleiding is ook echt heel erg goed. Duidelijke uitleg, leuke trainers, ja echte een genot om daar elke keer weer lekker te sporten!

 9. Klopt wat @sjaak zegt, bij de kneet moet je niet zijn als je begeleiding nodig hebt, maar is wel goedkoop. Bij Health Spa is het wat duurder, maar krijg je wel goede hulp.

  En wat betreft get fit stay fit; beetje appels met peren vergelijken. Zij zitten alleen in den haag, maar zijn volgens mij het grootste en beste personal training bedrijf van heel Nederland. Duurste uit dit rijtje en ook de beste begeleiding van dit rijtje, maar dus niet echt te vergelijken met andere sportscholen.

  Kortom; voor elk wat wils in Den Haag!

 10. kneet is prima als je al de nodige ervaring achter de rug hebt, je hoeft daar geen begeleiding te verwachten als je daar voor het eerst komt (als je er om vraagt natuurlijk wel).

  health spa is beter voor de absolute beginner. daar wordt al jaren, net als in het filmpje, met iedereen die er voor het eerst komt trainen besproken wat de doelen zijn. ook is er meer keuze in cardio toestellen en zijn deze in betere staat.

  jammer alleen dat health spa 50 euro inschrijfgeld vraagt (kneet geen) en dat het per maand 30 euro duurder is dan kneet’s gym.

 11. Sport Accent in Ypenburg Goede docenten met zwembad en Turkse en normale sauna! Heel plezierige instructeurs.

 12. Ik mis Fitness Unique! Zit in de Kruisbessenstraat, Vruchtenbuurt. Gezellig kleine sportschool, jong tot oud komt er bewegen. En voor humor en een bakkie ook een goed adres! Eigenaar Roberto is een leuke vent en heeft het mooi voor elkaar. Zie http://www.fitnessunique.nl

 13. ik heb meerdere sportscholen van binnen gezien en getest .

  Kneet’s gym denhaag nummer 1 dat zowizo al is het er tegenwoordig te druk in de avond.

  health spa denhaag nummer 2 al moet ik zeggen dat de aparaten niet mijn merk is
  maiby een tip om geen merk te nemen dat een marketing label draagt .
  fitness komt uit amerika gold’s gym venice CA is daar the mecca ,dus je gaat aparaten in je school plaatsen van het merk hammer strenght panatta life fitness nautilus enz enz enz geen technogym .
  veel fitness school houders komen met ja met deze toestellen gebruik je de spieren extra goed omdat ze gemaakt zijn op de juiste spier beweging(ho stop daar ga je al )die beweging maak je godver heel de dag al .daarom zijn die andere merken er die het juist andersom doen met beter resultaat .
  technogym is ook niet gemaakt voor alle lichaam lengtes te klein is niet goed en te groot is niet goed maar de italiaanse maatjes alleen wel .toestellen doen pijn aan het lichaam ook nog en de toestellen met sleutel zijn gemaakt om de mensen nog dommer te maken .
  vedder is de sportschool wel heel netjes en schoon en aardige mensen daar .
  maar ik zeg je het nog maals ga je een sportschool starten ga eerst naar gold’s gym venice om te kijken hoe het egt moet en ga dan hier het zelfde doen .

 14. Ik ben gewoon heel tevreden met mijn sportvereniging Roeivereniging De Laak. Al meer dan 100 jaar een Haagse topper. Dus geen sportschool nodig.

 15. Health Spa is “by Far” de best sportschool van Den Haag. Schoon, professioneel, goed personeel en leuke leden.

 16. Hou je van buitenspelen en sporten, kom dan naar Bootcampteam Den Haag en omstreken!!

  Enthousiaste en professionele trainers, die je iedere keer weer uitdagen en het beste uit je zelf halen.
  Motto “No pain, no gain!”

  In de sneeuw weten ze je zelfs een optimale en verantwoorde training aan te bieden.

  Kortom…..Bootcampteam de beste (buiten) sportschool van Den Haag!!

 17. Get fit Stay fit is absoluut de beste sportschool. Ik kom er al jaren, terwijl ik helemaal niet van sporten hou. Dat is naast alle deskundigheid en een heel prettige sfeer ook hun kracht.

 18. Get Fit,Stay Fit! No doubt de beste sportschool ever! Nog nooit zo geweldig begeleid als door deze trainers. Ze nemen je gezondheid en de opbouw van je conditie superserieus. Plenty mogelijkheden om je steeds verder en op verschillende gebieden te ontwikkelen. Echt geweldig! Zonder twijfel de beste sportschool van Den Haag! Deze professionele en prettig motiverende trainers verdienen het te winnen!

 19. Met name de openingstijden van de Personal Training studios (van 6.00 uur tot 23.00 uur, 7 dagen per week) zorgen dat ik met veel plezier train op een tijdstip en dag dat het mij uitkomt. Dat kan in Den Haag alleen bij Get Fit Stay Fit.

 20. First Class omdat het personeel jong en vriendelijk is,de lessen gezellig en ook een leuke mengelmoes van jong tot oud en voor ieder wat wils,van fitness tot groepslessen,sauna enz.is aanwezig.

 21. Health Spa! Zij zijn de enige sportschool die mij om 9 uur ’s avonds ertoe kunnen brengen om nog van de bank af te komen en naar de Zumba te gaan. Waarom? Omdat iedere les een feestje is. En dat je ondertussen ook nog iets aan je conditie doet, is toch mooi meegenomen. Naast alle fijne lessen heeft Health Spa ook een heerlijk sauna en zwembad gedeelte waar het goed ontspannen is na de inspanning. Absoluut een aanrader!

 22. Ik ga al jaren met plezier naar Health Spa (soms ook niet maar dat ligt aan mijzelf, haha)Fijne sportschool, die niet alleen voor individuele sporters is maar waar ook schooljeugd via hun school cardio en krachttraining beoefent. Leuke mengelmoes van jong tot oud door elkaar. Zonder op de voorgrond te treden voel je dat de leiding de touwtjes strak houdt en daardoor kwaliteit, kwantiteit en gezelligheid voor 100% weet te behouden.

 23. Het zegt mij allemaal niets, maar valt buitensporten (bootcamp) nu ineens ook onder de kop ” sportschool”???

  Ik zeg; fietsen, de beste sportschool

 24. Sinds ik in mei vorig jaar bij Bootcamp Team ben gegaan hoef ik niets anders meer. Dit is zonder meer de beste sportclub. De trainers en de deelnemers zijn super leuk, de trainingen zijn lekker buiten en steeds weer anders. Door creatief gebruik van de omgeving en het materiaal.
  Wist je trouwens dat je met Bootcamp Team ook kunt vakantiesporten in Italie?

 25. Er is er maar een de beste als het gaat om fit worden, en dat is Bootcamp Team! Heerlijk! Buiten trainen in plaats van stinkende muffe binnenzaal, enthousiaste trainers en toplocaties! Mannen, vrouwen, kinderen, ouderen iedereen kan zich online inschrijven voor een les (verschillende soorten mogelijk!)

 26. De beste sportschool is kneets bij uitstek. Healt spa zegt het al het is een spa centrum voor ouderen mensen. Echte sporters hebben hier niks te zoeken. En get fit.. Heeft veel minder aan apparatuur dan kneets. Dus kneets gym uiteraard.

 27. Health Spa is geen ‘gewone’ sportschool, maar biedt als centrum veel meer dan dat: professionele en continue begeleiding op het gebied van beweging en voeding. Uiteraard staat beweging centraal. Naast de goede begeleiding (en persoonlijk contact)biedt het centrum ook optimale luxe en comfort, zonder elitaire drempels op te werpen: iedereen, van jong tot oud, van personen in optimale lichamelijke conditie als ook personen die lichamelijk minder optimaal (kunnen) functioneren, zoals personen met overgewicht, gewrichtsproblemen, hartfunctioneren zijn er welkom en worden individueel goed gevolgd via hertests. Kortom: een centrum dat perfect haar doelen, gezondheid en welbevinden, waarmaakt.

 28. Health Spa Welness & Fitness staat voor: Jong en oud, vriendelijke receptionistes/personal trainers, prettige sfeer,leuke groepslessen; kortom de mogelijkheden zijn onbeperkt. Voor advies- en of begeleiding staat men altijd klaar. Belangrijk! Onderhoud van de sportschool/spa en hygiene staat bij het management hoog in het vaandel!
  Daarom ga ik al (bijna 7 jaar) met plezier naar Health Spa Welness&Fitness.

 29. Get Fit Stay Fit
  Mijn geweldige en sympathieke Personal Trainer weet precies wat goed voor me is ennu naar ieder training uit, het uur is zo voorbij en ik voel me heerlijk.

 30. Vriendelijke coöperative en attente assistenten,in de relax ruimte prettige sfeer. Spin er 2-3 per week en doe dan ook toestel training. Voor het geven van advies staat men altijd direct klaar.
  Health Spa Wellness & Fitness daar ga ik graag naar toe.

 31. Health Spa is mijn favoriete sportschool.Behalve krachttraining
  en cardio, doe ik 2x per week aquajogging lekker in het warme water en 2-3x per week speel ik er tafeltennis, wat bij andere sportscholen niet kan!

 32. Ik train sinds 1990 bij Kneet, de beste hardcore gym, niet voor niets ooit al de beste van Nederland en de Benelux geweest…I rest my case

 33. Goede en aardige trainers
  Veel apparaten
  Mooi zwembad met sauna’s en turks bad
  Hygienisch en goed onderhoud.

 34. GET FIT STAY FIT !
  Volgens mij de enige echt unieke in dit rijtje.
  Mooie personal training studio’s en een prettige club.

  Vooral de laagdrempeligheid en de sfeer spreken mij daar aan!

 35. Ik ben al lid geweest van diverse sportscholen (financieel)

  Health spa is de enigste sportschool waar ik elke dag heen ga .

  Vriendelijk personeel , vrolijke mensen (klanten) het is er
  altijd netjes !

 36. Curves! Maar een halfuurtje, maar ik heb nog nooit zo hard getraind, met zoveel resultaat en… zoveel plezier dankzij de trainers daar. supermeiden. Leuke sfeer.

 37. Get Fit Stay Fit: nog nooit had ik zulke hoog gekwalificeerde trainers! Ze helpen je echt het meeste uit jezelf te halen.

 38. Kneet’s Gym! Onbeperkte mogelijkheden, sfeer en lokatie maken dit niet de nummer 1 van Den Haag, maar de nummer 1 sportschool van Nederland.

 39. Health Spa!
  Altijd persoonlijke aandacht en hulp, super veel leuke groepslessen en heel veel keuze uit verschillende cardio apparaten! Ook is het er altijd brandschoon en gezellig!

 40. Kneet’s Gym!! De plek om je doelstellingen te halen! Personeel wat weet waar het over praat, apparatuur om alle mogelijke oefeningen te doen!!
  En alle leden komen voor 1 ding: Trainen!! NO PAIN NO GAIN MOTHERFUCKER!!!

 41. Curves!
  Het is de gezelligste, fijnste en warmste sportschool die ik ken.
  Je voelt je er helemaal thuis en hebben een super trainingsaanbod.
  Al met al, de beste sportschool van Den Haag!

 42. ik ben 10 jaar lid en heb andere sportscholen bezocht. Daaruit is voor mij gebleken dat er geen betere, vriendelijkere en geoutilleerde sportschool is dan Health SPA.

 43. Kneets beste gym van denhaag en omstreken! een sportschool die er voor gemaakt is om het geen te doen waar ee sportschool voor bedoeld is. juist! spiermassa en conditie opbouwen

 44. Er kan er maar één de beste zijn! Sportschool Kneteman…! Het beste voor uw lichaam, gezellige sfeer en behulpzame sportinstructeurs! Dus….”DE KNEET”!

 45. ik train sinds 1,5 maand bij kneet,s en de menden zijn daar zo vriendelijk ook onder elkaar is het vriendelijk een goeie sportschool voor ervaren sporters en beginners

 46. Health Spa Welness &Fitness is al 8 jaar mijn favoriete sportschool. Waarom?
  Loop maar eens naar binnen…… Groot aanbod lessen, grote ruimte voor krachttraining, ardio etc, luxe inrichting, gezellige bar,zwembad, bubbelbad, sauna’ s zeer schoon en steeds weer vernieuwend onlangs weer de douche en kleedruimtes nog mooier gemaakt. Kortom voor mij een dikke 5 sterren sportschool

 47. Ik had het al bij een eerder bericht van jullie op 8 januari geplaatst, dus nog maar een keertje:

  Health Spa Wellness & Fitness De Savornin Lohmanplein 7 te Den Haag http://www.healthspa. nl is al circa 10 jaar mijn favoriete sportschool. Waarom? Omdat het lesaanbod groot is (7 dagen per week ongeveer 10 gevarieerde lessen per dag), omdat er een zwembad, div. sauna’s etc. zijn, omdat er een enorme zaal is voor cardio en krachttraining, omdat er een gezellige bar is met vriendelijk personeel, omdat het er altijd schoon is, omdat ze steeds weer vernieuwend zijn, omdat het professionele personeel er al jaren en jaren werkt en er altijd is, omdat de sfeer goed is, omdat, omdat…De lessen zijn gebaseerd op de methode van Les Mills (body pump, XCO etc.). Yoga, Self Defence, Steps, Gladiotor, Spinning (12 lessen p.w.) etc. etc. Er wordt Zumba gegeven zoals nergens anders (4x per week). In een woord: geweldig! En….ik heb geen aandelen hoor, het is echt gemeend!

 48. @Snuran Waarom is First Class Sports zo goed dat je ze wilt nomineren voor de beste sportschool van Den Haag?

 49. Wat te denken aan Bootcamp Team de leukste buitensportschool van Den Haag en omgeving! Leuke, inspirerende en motiverende trainers! Trainingen in de paleistuinen, Haagse bos, koningsplein, zuiderpark, ockenburg, madurodam, Scheveningen, Rijswijk etc

 50. Mulder Sport,Loevensteinlaan,Den Haag.
  Super sportschool,alle les mills lessen,zumba,fitness,
  sauna,zwembad,judo,abczwemmen,xco enz.
  Instructeurs aanwezig,gezellige bar.Allemaal naar
  Mulder Sport!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *