Direct Zaken Partner worden?

PrintDirect Zaken doen? Word Direct Zaken partner bij DenHaagDirect en profiteer!

Ieder bedrijf of instelling heeft regelmatig wel iets te melden: een nieuw product, een interessante aanbieding, een leuke activiteit of een nieuwe vacature. DenHaagDirect maakt het heel eenvoudig om deze berichten onder de aandacht brengen van een groot publiek.

Met de Direct Zaken module kunnen Direct Zaken Partners onbeperkt berichten plaatsen op de homepage van DenHaagDirect.nl (90.000 unieke bezoekers per maand). Daarnaast kunnen Direct Zaken Partners zich via een button (met link naar uw website) en een profielpagina presenteren aan de bezoekers van DenHaagDirect.

Door de geavanceerde techniek achter DenHaagDirect worden uw berichten en profiel door Google direct goed gevonden en geïndexeerd. Bovendien maken wij het onze lezers heel makkelijk om uw bericht verder te verspreiden. Bij het plaatsen van nieuwsberichten stuurt DenHaagDirect een Twitter-bericht aan onze volgers (inmiddels meer dan 8.000!). Ook kunnen wij uw berichten publiceren op onze Facebook Fanpage of in onze LinkedIn groep en Facebook campagnes creëren en monitoren..

>Direct Zaken Basis pakket: € 245 per mnd (6 mnd), € 195 per mnd (12 mnd)
Stuur onbeperkt uw berichten en afbeeldingen per e-mail en wij publiceren ze voor u. De berichten worden door onze Community Manager geredigeerd voordat ze op de site verschijnen. Geen gedoe, maximaal resultaat!

>Direct Zaken Plus pakket: € 355 per mnd (6 mnd), € 295 per mnd (12 mnd)
Om het nog makkelijker te maken frequent interessante berichten te publiceren stellen onze community managers samen met u een contentkalender op. Wekelijks ontvangt u van ons een remindermail met een tip voor uw bericht van die week. Alle berichten publiceren we ook op onze Facebook Fanpage.

>Direct Zaken Full service: € 675 per mnd (6 mnd), € 595 per mnd (12 mnd)
Geen inspiratie of tijd om zelf berichten te schrijven? Geen probleem! Met ons Full Service pakket schrijft onze professionele redactie eens per maand een artikel (incl. foto) voor u. Bovendien bieden wij u ook de mogelijkheid om onbeperkt berichten aan te leveren. Eén van uw berichten staat gegarandeerd een week prominent in één van de ankeilers op de homepage en naast de artikelen. Bij aanvang stellen we samen met u een contentkalender op. Alle berichten publiceren we ook op onze Facebook Fanpage.

Profiteer van extra voordelen!
Direct Zaken partners bieden wij volop extra voordelen.

Wij nodigen bloggers uit bij uw evenement of voorstelling
Organiseert u een activiteit die voor ons netwerk van ruim 150 bloggers interessant is? Wij nodigen hen hier graag voor uit en zij doen verslag op DenHaagDirect.nl!

10% korting op interview, fotoreportage of video
Een interview met een klant of relatie, een fotoreportage, een bedrijfsvideo of aftermovie van uw evenement zijn heel effectief om uw boodschap over te brengen. Het DenHaagDirect team brengt uw bedrijf professioneel onder de aandacht van uw doelgroep. Direct Zaken partners krijgen 10% korting.

30% korting op banners, rectangles en leaderboards
Als Direct Zaken partner krijgt u 30% korting op reguliere advertenties (banner, rectangles, leaderboards) op DenHaagDirect.nl. Zo kunt u extra voordelig uw naamsbekendheid vergroten!

Content marketing en social media management
Wilt u gericht onder de aandacht komen van een specifieke doelgroep, bijvoorbeeld middels artikelen, persberichten, video’s of campagnes op Facebook? Onze community managers, bloggers, video reporters en ons medianetwerk zetten we actief in. We doen u graag een voorstel op maat.

Nadere informatie:

Jeroen Mann, Devery Winter of Igor Tschernizki 070-7709004, info@DenHaagDirect.nl