Direct Zaken Partner worden?

Direct Zaken PartnerDirect Zaken doen? Word Direct Zaken partner bij DenHaagDirect en profiteer!

Ieder bedrijf of instelling heeft regelmatig wel iets te melden: een nieuw product, een interessante aanbieding, een leuke activiteit of een nieuwe vacature. DenHaagDirect maakt het heel eenvoudig om deze berichten onder de aandacht brengen van een groot publiek.

DenHaagDirect

DenHaagDirect is een Haags content marketingbureau dat haar klanten ondersteunt bij  het bereiken van hun communicatie-, marketing- en/of sales doelstellingen. Dat doen we door het schrijven, publiceren en verspreiden van nieuws- en persberichten, blogs, advertorials, foto’s en videos. We creëren en monitoren facebookcampagnes, maken nieuwsbrieven en stellen contentkalenders op. Samen met u kijken we wat het beste bij uw doelstellingen en organisatie past, en die middelen zetten we in.

De kracht van DenHaagDirect is onze kennis van en focus op de Haagse Regio en het bereik dat we daarbinnen hebben met ons platform www.DenHaagDirect.nl, dat met gemiddeld 90.000 unieke bezoekers per maand de grootste nieuwsblog in Den Haag is.

Door het grote bereik en het brede netwerk van het platform biedt DenHaagDirect.nl interessante commerciële en redactionele mogelijkheden voor bedrijven en instellingen om zowel zakelijke als particuliere klanten in Den Haag en omgeving te bereiken en te activeren. De bedrijven voor wie wij dit mogen doen zijn de Den Haag Direct Zaken partners.

DenHaagDirect ondersteunt haar Direct Zaken Partners met o.a.:

  • Het plaatsen van berichten op de homepage van DenHaagDirect.nl (90.000 unieke bezoekers per maand) en/of uw eigen kanalen
  • Het creëren van goed vindbare en unieke content (berichten, film, foto’s, etc.)
  • Het plaatsen van berichten op onze Facebook fanpage (ruim 10.000 followers/likes)
  • Het plaatsen van berichten op onze twitter account (ruim 9.000 volgers)
  • Het redigeren van bestaande content voor hergebruik op DenHaagDirect.nl of uw eigen kanalen
  • Het uitwerken van een contentmarketing strategie op maat
  • Het opstellen van een contentkalender
  • Het creëren, monitoren en optimaliseren van Facebook campagnes
  • Ook is het mogelijk middels rectangles, leaderboard en ankeilers te adverteren op DenHaagDirect.nl.

We maken onze dienstverlening zo uitgebreid als u nodig heeft om uw doelstellingen te bereiken. Dat kan bijvoorbeeld ook betekenen dat één van onze redacteurs bij u op kantoor komt werken om content ‘op te halen’ bij uw medewerkers. Tenslotte kunnen we aansluitend op de contentmarketing en social media management ook verdere leadgeneratie (d.m.v. marketing automation) en leadopvolging (d.m.v. telemarketing) voor u organiseren.

Kortom, DenHaagDirect.nl is niet alleen een communicatieplatform, maar is een team van professionals dat u helpt uw volledige campagne zo succesvol mogelijk te maken. We stellen onze kennis ter beschikking en denken met u mee. Van communicatie, tot marketing tot sales.

Ook Direct Zaken Partner worden?

Neem contact op met Jeroen Mann, Mark Drukker, Devery Winter of Igor Tschernizki op 070-7709004, of stuur een mail naar: info@DenHaagDirect.nl