Parkpop 2018: eerste namen line-up bekend

parkpop 2016

Foto: Ilja Vlietstra

De eerste namen van Parkpop dat plaatsvindt op zondag 24 juni 2018 in het Haagse Zuiderpark zijn bekend! Niemand minder dan BLØF, de Sallandse rockformatie Bökkers en het driekoppig ‘rock ’n rollmonster’ DeWolff zullen gaan rocken op het podium van Parkpop 2018. Uiteindelijk zullen ruim dertig acts verdeeld over zeven podia gaan schitteren op het grootste gratis popfestival van Nederland. Zien we jullie in Den Haag?

De organisatie is trotst met de toevoegingen aan de line-up! “Met de optredens van de energieke rock boys van Bökkers én DeWollf wordt het Parkpop publiek met zekerheid plat gespeeld! En ook met de komst van BLØF op ons GRATIS toegankelijk festival, bieden wij onze bezoekers een fantastisch cadeau. Het is dan ook met trots dat we deze eerste namen bekendmaken”, aldus Claudia Raven, organisator Ducos Productions.

De rest van het festivalprogramma wordt de komende maanden onthuld. Houd dus DenHaagDirect goed in de gaten. Wil je alvast in de stemming komen? Neem dan een kijkje bij de verslagen van Parkpop vorig jaar gemaakt door onze bloggers: Karin Hopster en Robert John Henderson. Wie hoop jij te zien bij Parkpop 2018?

 

2956 getoond, 379 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *