Passie & Rock ’n Roll op Boulevard of Golden Music met Nightcall

Op zondag 5 augustus 2018 staat de band Nightcall op de Boulevard of Golden Music op Kijkduin. Nightcall bestaat sinds 1989 en speelde in aanvang veel bluesmuziek. De bandnaam is ontleend aan de Joe Cocker song ‘Night Calls’. Sinds 2014 spelen ze in de huidige samenstelling en is de muziekstijl meer de kant uitgegaan van Rock & Roll, Rockabilly en Country, maar natuurlijk staat er ook nog steeds Blues op het menu!

Nightcall 5 augustus kijkduin boulevard of golden music

Foto Louis Haagman

Mariska Versteegh
Leadzangeres is Mariska Versteegh die met haar mooie en krachtige vocalen, haar passie en Zuid-Amerikaanse temperament, samen met haar band Nightcall de Boulevard of Golden Music in vuur en vlam zal zetten. Mariska groeit eind jaren ’70 op in Rijswijk. In 2013 is zij te zien in Jaap Jongbloeds televisieprogramma ‘Het mooiste meisje van de klas’. Ze krijgt veel reacties en wordt overal herkend, maar zingen kan ze ook als de beste. Daarnaast is Mariska mede-oprichtster van Villa Ticca. 

Villa Ticca biedt in Ecuador aan 150 kansarme kinderen een veilige plek. Zij zet zich met hart en ziel in voor dit prachtige project. Meer over dit project kun je lezen op: www.villaticca.com. In 2016 treedt Nightcall geheel belangeloos op tijdens een Haagse evenement ten behoeve van het ALS fonds, waarbij er enkele duizenden euro’s naar dit fonds overgemaakt kan worden.

Nightcall kijkduin 5 augustus 2018 boulevard of golden music

foto Louis Haagman

Optreden op Kijkduin
Het wordt a.s. zondag een denderend optreden vol passie en overtuiging met puike licks & riffs door gitarist Ben Langeweg. Pure rock ’n rollnummers worden deze middag afgewisseld met lekkere blues- en countryrock. De ritmesectie met Rob Luxen en Jaap Nieuwmans zal ook weer van zich doen spreken met solide bas- en drumspel en met Martin Luxen op akoestische gitaar.

Het wordt weer genieten op Kijkduin met tal van aansprekende nummers zoals: Great balls of fire, The Last Time, Bad case of loving you, Bad moon rising, I put a spell on you, Route 66, Stray cat strut, Walking after midnight, Love me like a man, Rock this town en Proud Mary.

Kijkduin blijft de gezellige familiebadplaats aan strand en zee met gezellige terrassen bij  fijne horeca, leuke winkels en goede muziek. De toegang en parkeren zijn gratis. Aanvang 14.30 tot pakweg 18.00 uur. Locatie is de boulevard van Kijkduin. Organisatie: Martin Reitsma & Boudewijn Regenbogen. Presentatie: Boudewijn en Esther Regenbogen. Gastvrouw Els de Wit. De Boulevard of Golden Music wordt u aangeboden door Beach Resort Kijkduin, 2 Inspire en Rainbow International Presentaties.

676 getoond, 269 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *