Poetry at Sea: nieuw festival op Scheveningen – 16 september 2018

Poetry at Sea (foto rechtenvrij)

Op zondag 16 september 2018 vindt bij Manta Beach op het Zwarte Pad in Scheveningen de eerste editie plaats van Poetry at Sea, een festival waar poëzie in de breedste zin van het woord centraal staat. Denk aan spoken word, rap, singersongwriters, beatboxing en natuurlijk hele pure poëzie. Er zijn onder andere optredens van Erik Lindner, De Poezieboys, Serat Amiri, Something like Sunshine, Dorien Dijkhuis, Left in Suspense, Lounar en Willem Thies.

Wie zelf aan de slag wil kan een strandgedicht leggen, voordragen op het open podium of meedoen met een van de workshops. De workshops beatboxing, rap en spoken word worden gegeven door respectievelijk Polyrythm, Devón en Swendeline Ersilia die ook allen zelf optreden. Huis van Gedichten verzorgt workshops voor kinderen en jongeren, zo is er Buikenbeest (vanaf 4 jaar), Raadselachtige vriendjes (vanaf 8 jaar) en Sta op als je ergens mee zit (vanaf 12 jaar). Ook kun je meedoen met het Sranantongo dictee, gegeven door Krofaya Kromanti die ook haar eigen gedichten voordraagt.

Alleen komen luisteren en genieten van de sfeer en het heerlijke eten uit de keuken van Manta Beach of de diverse eettentjes is natuurlijk ook een goed idee. Poetry at Sea is gratis toegankelijk en duurt van 14.00 tot 21.00u. De presentatie is in handen van Joost van Kersbergen.

Manta Beach Scheveningen (foto rechtenvrij)

4479 getoond, 172 bekeken

3 thoughts on “Poetry at Sea: nieuw festival op Scheveningen – 16 september 2018

  1. Lijkt mij – een nagekomen puber/rapper van haast 60 – een prima evenement om te gaan bezoeken. Doen dus! See you there…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *