Politievlogger Jan-Willem neemt kijkje bij Team Transport Den Haag (video)

Politievlogger jan-willem team transport den haag

Bron: screenshot video Politievlogger Jan-Willem

Politievlogger Jan-Willem, misschien wel één van de bekendste politieagenten van Nederland, neemt in zijn nieuwste vlog op Youtube een kijkje achter de schermen neemt bij het Team Transport Den Haag.

In deze video (die al in de winter is opgenomen) gaat hij onder andere langs bij de werkplaats van de politie, rijdt hij mee met een wagen om een voertuig terug te brengen voor nader onderzoek naar een verkeersongeval en brengt hij een bezoek aan het ziekenhuis, waar hij een brancard gaat ophalen die eerder is gebruikt om een overledene op te vervoeren.

Over Jan-Willem
Politievlogger Jan-Willem is echte politieagent die momenteel werkt als wijkagent in de Utrechtse plaats Vianen. In zijn vlogs op Youtube, waar hij al ruim 170.000 volgers heeft, laat hij sinds 2016 op een toegankelijke manier de leuke en minder leuke kanten van het alledaagse politiewerk zien. Vaak loopt hij ook, zoals in deze video, een dagje mee met collega’s van andere politieafdelingen in heel Nederland. In 2016 draaide Jan-Willem ook al een dienst mee met agenten van Bureau Hoefkade.

1428 getoond, 83 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *