PowerDNS.com huurt kantoorruimte op de Haagse Koninginnegracht

Per 1 januari 2019 huurt PowerDNS.com van Stena Realty circa 345 m² kantoorruimte op de tweede verdieping van Koninginnegracht 14 in Den Haag.

Power.dns.com

Door deze transactie is de nog lopende huurovereenkomst met Conduent voortijdig beëindigd. PowerDNS.com is een van de bouwstenen van internet. Over het algemeen kan DNS worden gezien als ‘het telefoonboek’ van internet, vanwege het vertalen van hostnamen in IP-adressen en het verbinden van e-mailadressen aan de juiste servers.

Stena Realty is een bedrijf uit de Stena Groep. Stena Realty is sinds 1987 actief op de internationale commerciële vastgoedmarkt. Op dit moment bestaat de portefeuille uit 50 gebouwen in Nederland, Frankrijk, Engeland, Duitsland en de Verenigde Staten. Stena Realty heeft tevens indirecte vastgoedbelangen en een langetermijnvisie.

Jacobus Recourt en COG Makelaars adviseerden Stena Realty bij de totstandkoming van de huurovereenkomst. Conduent werd bijgestaan door CBRE.

OP ZOEK NAAR HUISVESTING VOOR UW BEDRIJF?
Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden. Neem contact op via de website, info@Steenworp.nl of 070-3141516.

2170 getoond, 46 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *