Pro Freestyle 2018 bij The Hague Beach Stadium – 18 t/m 21 mei

Foto: persbericht

Foto: persbericht

Komend Pinksterweekend hoef je je absoluut niet te vervelen in Den Haag. Van vrijdag 18 mei t/m 21 mei 2018 vindt het daverende sportevenement Pro Freestyle 2018 plaats bij het The Hague Beach Stadium op Scheveningen.

Pro Freestyle is het grootste freestyle-evenement in de Benelux. Maar liefst 200 sporters uit de BMX-, MTB-, Scoot-, Inline- en Skateboardwereld zijn aanwezig om je te vermaken met hun halsbrekende toeren. Tijdens het event wordt de allereerste UCI BMX Freestyle in Nederland gehouden. Bekijk hieronder het programma.

UCI BMX Freestyle programma
Vrijdag 18 mei: perspresentatie met training Nederlands BMX Freestyle team en UCI-adviseur
Zaterdag 19 mei: kwalificaties 14:00
Zondag 20 mei: finales 15:30
Maandag 21 mei: KNWU-wedstrijd BMX Freestyle Amateurs

Naast de BMX Freestyle kun je tevens genieten van het The Hague International Open Skateboarding en het derde NK Freerunnen. Ga voor meer informatie over het hele programma naar www.profreestyle.nl. Toegang tot Pro Freestyle is gratis.

Open Dagen Sportstad aan Zee
Pro Freestyle Den Haag wordt georganiseerd tijdens de Open Dagen Sportstad aan Zee. Gedurende het hele Pinksterweekend zijn er tijdens deze open dagen tal van verschillende leuke sportactiviteiten te bezoeken op Scheveningen. Lees hier meer!

5196 getoond, 389 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *