Protest tegen uitbreiding betaald parkeren Haagse Markt – 17 november

parkeren muntDe gemeente Den Haag heeft besloten het betaald parkeren rondom de Haagse Markt uit te breiden naar de dagen waarop er geen markt is. Bewoners, ondernemers en politici demonstreren komende donderdag 17 november voor het Haagse Stadhuis tegen de nieuwe maatregel.

Protest
Het voorstel om het betaald parkeren in dit gebied uit te breiden werd door Wethouder Tom de Bruijn (verkeer) ingediend en zou in eerste instantie eerder in effect treden. De gemeente besloot uiteindelijk eerst nog over het voorstel te willen debatteren en doet dit op 23 november. In de tussentijd proberen politieke partijen Islam Democraten en Groep de Mos zoveel mogelijk demonstranten op te trommelen om ervoor te zorgen dat de nieuwe maatregel nooit wordt toegepast.

Wat vind jij van het besluit van de gemeente om het betaald parkeren rondom de Haagse Markt uit te breiden? Laat onder de blog een reactie achter!

Bron: DenHaagFM

 

3944 getoond, 115 bekeken

One thought on “Protest tegen uitbreiding betaald parkeren Haagse Markt – 17 november

  1. Ik vind het niet kunnen ..waar is het nuttig voor! Er zijn mensen zoals ik die in die buurten moeten werken. Waar moet er dan geparkeerd worden. Het is gewoon legaal afpersen…geld aftroggelen van mensen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *