Raak ‘De baard van God’ bij Korzo Den Haag

Hotel Modern heeft een hele schare fans opgebouwd met voorstellingen als De Grote Oorlog en Garnalen Verhalen, waarin met maquettes en minicamera’s vindingrijke verhalen naar het theater worden gebracht. Hotel Modern-watchers weten nu te melden dat ze in een tunnel diep onder de grond experimenteren met tijdreizen.

Met behulp van kleipoppetjes en 40 flatgebouwen worden de doden tot leven gewekt en de levenden gedood. Er klinkt een wervelstorm uit de tunnelingang, in de verte horen we Chopin en een leeg flesje heimwee ligt onder een struik. Binnenkort verlaat Hotel Modern de tunnel, en zal De Baard van God het daglicht zien. Wellicht mag u hem aanraken….

Op 28 februari, maar ook op 1 én 2 maart kunt u vanaf 20:30 voor 15 euro De Baard van God zien. De voorstelling op 2 maart is nog eens extra speciaal. Dan kunt u namelijk aanschuiven bij De Keuken van Hotel Modern.

De leefkeuken is het warme, kloppende hart van het Korzo theater. Hier wordt gekookt, gedronken en eten dansers, acteurs en technici samen voordat de voorstelling begint. Tijdens de Korzo Keuken nodigen wij u uit om bij hen aan te schuiven voor een theatraal diner vol verrassingen en interessante ontmoetingen. Met tot slot een bijzonder toetje!

Bestel hier uw tickets! 

2 thoughts on “Raak ‘De baard van God’ bij Korzo Den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *