Rabarber speelt in de kerstvakantie Het Zwanenmeer in Theater aan het Spui

Bron: Persbeeld

Bron: Persbeeld

Theaterschool Rabarber speelt tijdens de kerstvakantie de eerste toneelbewerking van het ballet Het Zwanenmeer. Van 26 december t/m 5 januari is deze voorstelling te zien bij Theater aan het Spui. De voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 5 jaar en gaat in première op tweede kerstdag.

Op zijn achttiende verjaardag voelt prins Siegfried er niets voor om volwassen te worden. Hij vlucht weg van huis en raakt verdwaald in een bos met een mysterieus meer. Er zwemmen oogverblindend mooie zwanen die klokslag middernacht heel even in meisjes veranderen. Op een van hen wordt hij verliefd, maar zij blijkt betoverd te zijn door een duistere tovenaar. Lukt het Siegfried om haar te bevrijden uit zijn macht? Is ware liefde sterker dan zwarte magie?

Het Zwanenmeer is vooral bekend als ballet met muziek van Tsjaikovski. Rabarber maakt hiervan de allereerste echte toneelbewerking. Een groots opgezette familievoorstelling in een gloednieuw jasje. Spannend, grappig, eigentijds, ontroerend, vol van fantasie en met betoverend mooie live muziek.

Het Zwanenmeer is geschreven door Marcel Roijaards; de regie is in handen van Jeroen de Graaf; choreografie door Yoni Serlie, muzikale leider is Marne Miesen, licht en decor door Vasilis Apostolatos met kostuums van Hélène Schaap.

Aan deze voorstelling werken mee: zevenentwintig spelers, acht kleine ballerina’s en een achtkoppig orkest.

Het Zwanenmeer – 26 december 2017 t/m 5 januari 2018 in Theater aan het Spui
– Elke dag om 13:00 en 16:00 (op 30 december dan spelen we om 16.00 en 19.00 uur)
– Première is op 26 december om 16.00 uur; op 31 december en 1 januari is er geen voorstelling. De laatste voorstelling is 5 januari om 13.00 uur.

Prijzen
Tot en met 18 jaar € 10,00
Volwassenen € 15,00
Korting met Ooievaarspas (50%)

Reserveren
www.rabarber.net of 0900-3456789.

4532 getoond, 190 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *