Rabo Wooncafé opent in hartje Den Haag

RaboWooncafe

Flexibele plek om snel wegwijs te worden op de woningmarkt

De Nederlandse economie draait weer op volle toeren waardoor het vertrouwen in de koopwoningmarkt toeneemt. Hierdoor ontstaan bij woning(ver)kopers veel vragen zoals: Wat komt er kijken bij de verkoop van mijn huis? Hoe kom ik er snel achter wat ik kan lenen? Kan ik een verbouwing meefinancieren? Kan je met een studieschuld wel een hypotheek afsluiten? Om op flexibele en snelle wijze antwoorden te krijgen op deze vragen, opende Rabobank Regio Den Haag in hartje Den Haag het Rabo Wooncafé. Op de hoek Korte Poten en Fluwelen Burgwal kunnen bezoekers binnenwandelen om onder het genot van een goede kop koffie, vrijblijvend al hun woonvragen stellen.

“Het Rabo Wooncafé is komende maanden de flexibele plek om wegwijs te worden op de woningmarkt” aldus Harry Wientjens, directeur Particulieren & Private Banking Rabobank Den Haag. “De huizenmarkt is enorm in beweging waardoor er behoefte is om snel duidelijkheid te krijgen op je vragen. We zien in de praktijk dat veel mensen, waaronder de starters op de woningmarkt, op een laagdrempelige en flexibele wijze vragen willen kunnen stellen aan een financieel adviseur. Door het openen van een tijdelijk Wooncafé, zijn we in staat om bewoners uit de regio Den Haag sneller te adviseren over de woningmarkt.”

Het Rabo Wooncafé is 7 dagen per week geopend. Maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

2831 getoond, 189 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *