Rabo Woonstore opent op de Fred

Rabobank Woonstore – Foto: Woonstore Persbericht

­­­­Op maandag 2 juli 2018 opende Rabobank Regio Den Haag aan de Frederik Hendriklaan 71 in Den Haag een nieuwe Rabo Pop-Up Woonstore. Drie maanden lang is dit dé plek waar bezoekers vrijblijvend kunnen binnenwandelen om, onder het genot van een kop koffie, al hun woonvragen te stellen. Daarnaast is het mogelijk om er advies te krijgen over het plannen van de financiële toekomst. Met deze pop-up store komt er een vervolg op het succes van het Rabo Wooncafé, dat afgelopen maanden tijdelijk gevestigd was in hartje Den Haag.

Mensen kunnen in de Rabo Woonstore, tegenover de Albert Heijn en traiteur Simon de Vogel aan de Frederik Hendriklaan, zowel op afspraak als spontaan terecht met financiële vragen over wonen, maar bijvoorbeeld ook over beleggen. Wat zijn de financiële mogelijkheden bij de aankoop of verbetering van een woning? Past de huidige hypotheek nog bij de toekomstige situatie? Of wat kan ik doen als ik eerder wil stoppen met werken? Financieel adviseurs staan klaar om bezoekers laagdrempelig te informeren over wonen, verbouwen, verhuizen en het opbouwen van financiële reserves. Kinderen kunnen zich intussen in de Woonstore vermaken in de PinPin Speelhoek.

Harry Wientjens, directeur Particulieren & Private Banking Rabobank Den Haag is enthousiast over het nieuwe flexibele concept dat is geopend op de Fred: “Vanwege de dynamiek op de woningmarkt leven er veel vragen bij mensen die een huis willen kopen of verkopen. Dat er behoefte is om op flexibele en snelle wijze antwoorden te krijgen, bleek al uit het succes van het Rabo Wooncafé, waarmee we een aantal maanden op de hoek van de Korte Poten en de Fluwelen Burgwal geëxperimenteerd hebben. Rabobank is daar waar en wanneer klanten de bank nodig hebben. Naast een aantal kantoren verspreid binnen ons werkgebied, biedt Rabobank haar dienstverlening ook op andere manieren aan zoals deze tijdelijke woonstore, een rijdend mobiel kantoor en de Rabo Geld Express. Zo blijven wij dicht bij onze klanten.”

De Rabo Woonstore aan de Frederik Hendriklaan is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

1719 getoond, 72 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *