Rabobank Regio Den Haag – Marktteams

Marktteams Dichterbij 2 Bron Rabobank Regio Den Haag (Foto Arend van der Salm)

Marie-Leontine de Graaf (rayondirecteur Leidschendam-Voorburg): “Mooi event? Wij zijn erbij! Het marktteam Leidschendam-Voorburg en Leidschenveen heeft een actieve zomer achter de rug. Naast het cultureel festival A Walk in the Park waren collega’s van het marktteam o.a. aanwezig bij Cultureel Zomerfestival, Voorburg Jazz Culinair en de Picknick van Leidschenveen. Ook bij de Parels van Leidschenveen, eind september, zijn we erbij!”

Dichtbij zijn is: je dáár bevinden waar de klanten zijn. Dat doen we ook met onze marktteams. Vanaf deze plek stellen zij zich aan u voor. Deze keer: team Leidschendam-Voorburg en Leidschenveen.

De marktteams van onze bank bestaan uit medewerkers die wonen en werken in ons werkgebied en die de regio een warm hart toedragen. Ze zijn erbij op momenten die belangrijk zijn voor onze klanten; omdat zij zakelijk of privé relaties van elkaar zijn. Zij doen dat op onze vestigingen, bij de klant thuis of op zijn bedrijf, maar ook in netwerken en in hun vrije tijd bij plaatselijke evenementen. Elk rayon heeft zijn eigen marktteam met daarin naast medewerkers een lid van het directieteam. Verder zijn ledenraadsleden en leden van de raad van commissarissen als ambassadeurs bij de teams betrokken. Met de feedback van zoveel ogen en oren zijn wij goed op de hoogte van wat er speelt in de regio en kunnen wij niet alleen beter inspelen op commerciële kansen, maar als betekenisvolle coöperatieve bank ook écht het verschil maken in onze lokale samenleving.

Ik ga toch
Het culturele festival A Walk in the Park in Voorburg – op 9, 10 en 11 juni – was het eerste evenement waar het marktteam Leidschendam-Voorburg en Leidschenveen zijn opwachting maakte. ‘Wij zijn een van de sponsors van dit festival’, vertelt Marie-Leontine de Graaf, rayondirecteur van het Rayon Leidschendam-Voorburg en Leidschenveen. ‘Dus daar wilden we natuurlijk bij zijn.’ Tijdens het evenement waren dan ook verschillende medewerkers aanwezig. In privé, maar duidelijk ook als Rabobankmedewerker. ‘Het gaat allemaal op vrijwillige basis’, legt Marie-Leontine uit. ‘Medewerkers vinden het zelf leuk en zeggen: “Ik ga er toch naartoe”. Ze vinden het leuk om daar namens de bank te zijn.’

Mooi event? Wij zijn erbij! Het marktteam Leidschendam-Voorburg en Leidschenveen heeft een actieve zomer achter de rug. Naast het cultureel festival A Walk in the Park waren collega’s van het marktteam o.a. aanwezig bij Cultureel Zomerfestival, Voorburg Jazz Culinair en de Picknick van Leidschenveen. Ook bij de Parels van Leidschenveen, eind september, zijn we erbij!

Foto: v.l.n.r. Nadine Stemerdink (wethouder), Marie-Leontine de Graaf (Rayondirecteur Leidschendam-Voorburg) en Tim Opmeer van stichting Sport en Welzijn Leidschendam-Voorburg.

Nieuwe contacten
Een van die medewerkers is accountmanager Private Banking Tony Kruisland. ‘Ik zou zelf naar het festival gaan; het is namelijk bij mij om de hoek. Op vrijdagavond was er een walking dinner, waarvoor onze bank klanten kon uitnodigen. Ik was er dus met mijn werk, maar het voelde heel los en gezellig. Opvallend ook met hoeveel aanwezigen ik via via eigenlijk al een connectie had. Ik heb daardoor veel goede nieuwe contacten opgedaan. Dat is het leuke als je als vertegenwoordiger van de bank naar een event in je eigen omgeving gaat. Het is heel laagdrempelig; je spreekt elkaar makkelijk aan. Ik heb geen seconde het gevoel gehad dat ik aan het werk was!’

Website Rabobank Regio Den Haag.

Tekst: Marjon Hoogesteger Foto’s: Arend van der Salm

1629 getoond, 115 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *