Rabobank Regio Den Haag: Week van de Coöperatie – 30 okt t/m 3 nov 2017

Zuiderstrandtheater voor Dichterbij magazine, Bron: Rabobank Regio Den Haag (gestuurd door Wilma Verkleij op 28 september 2017
Van 30 oktober tot en met 3 november 2017 is de Week van de Coöperatie van Rabobank Regio Den Haag. Bij Haagse leden ook bekend als het ‘leden-event’. Het programma is onder voorbehoud.

Interessant programma
We bieden deze week een interessant programma voor diverse doelgroepen rond het thema ‘Voeding’. De week start op maandag 30 oktober met een openingsavond in het Zuiderstrandtheater in Scheveningen. Tijdens deze avond leidt directievoorzitter Jaap Wielaart de Week van de Coöperatie in. Door de week heen zijn er verschillende activiteiten: in hartje Den Haag, maar ook in de andere plaatsen van ons werkgebied. Onder andere een speciale kindermiddag bij Museon, maar ook leuke uitstapjes en activiteiten voor volwassenen.

We sluiten de week af met het Ondernemersplein dat onze bank samen met de Gemeente Den Haag organiseert. Op dit gratis evenement komen jaarlijks honderden ondernemers af. Een dag lang kunnen zij van elkaar leren en inspiratie opdoen. Centraal staan thema’s als kennisoverdracht, innovatie en netwerken. Bent u ondernemer? Dan mag u dit evenement niet missen. Meer informatie over de Week van de Coöperatie vindt u op: www.rabobank.nl/regiodenhaag.

5662 getoond, 131 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *