Red Bull Knock Out 2018 reisadvies en afsluitingen

Foto: Ilja Vlietstra

De Red Bull Knock Out 2018, de grootste strandrace ter wereld, strijkt komende zaterdag 10 november weer neer in Scheveningen. Het evenement trekt ieder jaar tienduizenden bezoekers. Houd dus rekening met veel drukte onderweg. Bekijk hieronder het reisadvies voor deze editie.

Reisadvies bezoekers
Er wordt geadviseerd de auto thuis te laten en met het openbaar vervoer of op de fiets te komen. Wil je toch liever met de auto komen, houd er dan rekening mee dat de parkeergarages in Scheveningen snel vollopen. Volg onderweg de aanwijzingen van verkeersregelaars en de digitale informatieborden langs en boven de weg.

Je kunt ook gebruikmaken van de aangewezen P+R locaties in de stad en het laatste gedeelte met het openbaar vervoer rijden. De P+R locaties vindt u voornamelijk rond het centrum. Houd er rekening mee dat parkeergarages in het centrum ook snel vollopen. Kijk op de pagina Park en Ride Den Haag voor meer informatie.

De grootste drukte wordt rond 12.00 uur verwacht. Scheveningen is vanaf dat tijdstip moeilijk bereikbaar. Vertrek ruim op tijd om de drukte te vermijden.

Afsluitingen

Zolang het vanuit het oogpunt van drukte en veiligheid niet nodig is, worden er geen straten afgesloten. In verband met de op- en afbouw van het raceterrein is hier een aantal uitzonderingen op:

  • De Strandweg vanaf de rotonde Vissershavenweg tot het Adriaan Maasplein is van 9 tot en met 11 november 6.00 uur afgesloten. Er geldt hier van 5 tot en met 16 november ook een parkeerverbod.
  • De Strandweg tussen de rotonde Strandweg-Vissershavenweg en de Scheveningseslag is van 9 tot en met 11 november 6.00 uur afgesloten voor al het verkeer. Parkeren is op 9 en 10 november op de hele Strandweg niet mogelijk.

Op zondag 11 november wordt de Strandweg tot en met de rotonde Vissershavenweg om 14.00 uur weer vrijgegeven. Op 17 november zijn alle afsluitingen en parkeerverboden opgeheven.

Lokaal geldt een aantal maatregelen. Extra verkeersmaatregelen worden genomen bij grote drukte of wanneer parkeergarages vol zijn.

Bron: www.denhaag.nl

3125 getoond, 93 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *