Restaurant Awards 2018: nominatie voor Aziatisch restaurant in Den Haag

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Het nieuwe jaar is aangebroken en dat betekent dat het tijd wordt om weer op zoek te gaan naar het beste restaurant van Nederland.

Nominatie voor HanTing Cuisine
De stemmen zijn uitgebracht en de nominaties zijn bekend. Het is nu aan een jury, bestaande uit de beste 500 chefs van Nederland, om te bepalen welk restaurant dit jaar als beste van heel Nederland bestempeld mag worden.

Helaas zal het beste restaurant zich niet bevinden in Den Haag, geen enkel Haags restaurant is genomineerd in deze categorie. Het Aziatische restaurant HanTing Cuisine heeft echter wel een nominatie binnen weten te slepen in de categorie “Beste Aziatische Restaurant van Nederland”, een award dat het restaurant in 2015 en 2016 al eens eerder heeft gewonnen. Gaat het ze dit jaar weer lukken? Aan het eind van deze maand komen we erachter.

Over de Restaurant Awards
De Restaurant Awards zijn vakprijzen in de restaurantwereld. De 500 juryleden brachten hun stem uit op hun favoriete restaurant in 13 categorieën. Eind januari worden de winnaars van elke categorie bekendgemaakt. Bekijk hier alle genomineerden van de Restaurant Awards 2018.

 

 

1798 getoond, 134 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *