Robèrt van Beckhoven opent vestiging ‘Bij Robèrt’ in nieuw Leidsenhage

Robèrt van Beckhoven, Meester Boulanger/Patissier en jurylid van het populaire televisieprogramma Heel Holland Bakt, opent in 2019 een vestiging van zijn open bakkerij/patisserie Bij Robèrt in het vernieuwde winkelcentrum Leidsenhage (Mall of the Netherlands).

Bij robèrt leidsenhage bakkerij opent winkel vestiging mall of the netherlands

Impressietekening. Bron: https://leidsenhagevernieuwt.nl/toekomst/nieuws/robert-van-beckhoven-tekent-voor-open-bakkerij-in-mall-of-the-netherlands/ (persbericht)

De opening van deze vestiging betekent een grote stap voor het bedrijf van Van Beckhoven. Op dit moment heeft de meesterbakker alleen een soortgelijke open bakkerij/patisserie in het Brabantse Oisterwijk. De tweede vestiging van Bij Robèrt heeft een oppervlakte van ongeveer 800 vierkante meter en zal te vinden zijn op de eerste verdieping van versmarkt Fresh.

Kijkje in de keuken

In de bakkerij van de nieuwe winkel wordt een glazen wand geplaatst naar de keuken, waardoor je letterlijk een kijkje in de keuken krijgt en kunt zien hoe de producten worden bereid. Daarnaast kun je de bakkersproducten proeven, kopen en zelf leren maken. Bij Robèrt krijgt ook een eigen ruimte waar je proeverijen, demonstraties en cursussen kunt volgen die draaien om de smaak van brood, chocolade of patisserie. Dit concept is hetzelfde als bij de bakkerij in Oisterwijk.

Bij Robèrt Kiosk 

Hoewel de opening van Bij Robèrt nog even op zich laat wachten, opent dit jaar nog op de benedenverdieping een kleine to go kiosk (zie afbeelding hierboven). Hier kun je terecht voor een deel van de verse lekkernijen en broodsoorten uit het assoritment van de meesterbakker.

2949 getoond, 515 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *