Rondje kost gemiddeld € 21,94 in Den Haag

Volgens onderzoek van Spronsen en Partners kost een rondje (2 koffie, 2 fris, 2 bier, en 2 rosé) in Den Haag gemiddeld € 21,94. Dat is 1,1% duurder dan vorig jaar. Alleen in Haarlem (€ 22,09) en ’s Hertogenbosch (€ 22,03) ben je duurder uit. In alle andere steden in Nederland is het voordeliger om een rondje te geven. Zelfs in Amsterdam betaal je minder: € 21,85.

In Zoetermeer is het geven van een rondje fors duurder geworden. Vorig jaar betaalde je nog € 19,98, dit jaar kost een rondje € 20,80. Zoetermeer stijgt daarmee van de 15e naar de 8e plaats in de terrassen ranglijst.

Het beste kan je op een rondje geven in Nijmegen, daar ben je slechts € 18,77 kwijt. Bespaar je toch meer dan 3 euro t.o.v een rondje in Den Haag.

Wat vind jij van de prijzen op de terrassen in Den Haag?

One thought on “Rondje kost gemiddeld € 21,94 in Den Haag

  1. Dat kan nóóit kloppen! Moet er niet een onafhankelijk en objectief eigen DHD onderzoek komen? Morgenmiddag vanaf half 5 ’s middags lijkt me prima te doen. Een stuk of tien terrassen voor het gemiddelde, of statistisch nog beter: 20 en dan laten we de koffie & fris gewoon zitten? Zaterdag de uitslag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *