Samasource, De Pier en Danny Frietman winnaars The Hague Awards

The Hague Awards 2018 – Foto: persbericht press@thehague

Afgelopen maandag 10 september reikte wethouder Richard de Mos de The Hague Awards uit. The Hague & Partners heeft de uitreiking vorig jaar in het leven geroepen om projecten en initiatieven te belonen die een bijdrage leveren aan de Haagse economie en bedrijvigheid in de stad.

Samasource sleepte The Newcomer Award in de wacht, De Pier werd beloond met The Success Award en The Personality Award ging naar Danny Frietman.

De jury had de volgende lovende woorden over de drie winnaars:

Samasource: “Samasource is echt vernieuwend, onderscheidend en past binnen het streven van Den Haag om naast IT hub ook te worden erkend als een stad waar men werkt aan oplossingen voor een betere en rechtvaardige wereld.”

De Pier: “De Pier is echt een icoon voor Den Haag, stad aan zee. De locatie heeft een enorme transformatie ondergaan en is nu een succesvolle attractie met internationale aantrekkingskracht, waar lokale ondernemers een kans krijgen en waar iedereen graag naar toe gaat.”

Danny Frietman: ”Danny is bij uitstek een ondernemer die vanuit zijn ondernemershart vecht voor zijn stad en hij zet Den Haag zowel nationaal als internationaal op de kaart met verschillende inspirerende projecten en evenementen.”

1563 getoond, 46 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om Spam en automatische reacties te voorkomen aub onderstaande beantwoorden *