Schrijf je nu nog in voor de Golfmiddag en kom netwerken bij MingleMush!

Minglemush Kim van der Beek

Foto: Kim van der Beek (MingleMush)

De vakantie zit er voor de meeste ondernemers weer op en we hopen dat je uitgerust en vol energie zit om weer te komen netwerken! Om te beginnen hierbij een reminder voor de Haagsche Golfmiddag die volgende week woensdag plaats gaat vinden. Dit is de laatste week dat je hiervoor kunt inschrijven. Twijfel je nog omdat je niet zo goed kunt golfen of dat je te lang niet gespeeld hebt? Geen probleem, want dit evenement is niet alleen voor de pro’s, maar juist voor iedereen die het leuk vindt om te golfen.

De eerstvolgende netwerkborrel staat gepland op woensdag 20 september bij MingleMush in Den Haag. Ken je deze nieuwe hotspot in Den Haag nog niet? Dan mag je deze borrel zeker niet missen! Klik hier voor meer informatie en om gelijk aan te melden.

Agenda
06-09: Haagsche Golfmiddag
20-09: Netwerkborrel bij MingleMush
25-10: Themabijeenkomst
03-11: Ondernemersplein
29-11: 10-jarig bestaan Haagsche Business Club
14-12: Ladies Night & Gents Night

We hopen je op één of meerdere van deze evenementen te verwelkomen. De inschrijvingen zijn voor alle evenementen geopend dus meld je hier alvast aan.

Nog geen lid?
Ben je nog geen lid van de Haagsche Business Club? Meld je dan hier aan en je ontvangt tevens een uitnodiging voor ons nieuwe concept: De Haagsche Netwerk Lunch

Als eerste op de hoogte zijn van alle nieuwtjes? Volg ons op Facebook en  LinkedIn!

3932 getoond, 45 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *