Sfeerverslag Live on the Beach 2017: Anouk Rock Scheveningen

Anouk Rock Scheveningen!

DHD Anouk-7549

In aanloop naar dit concert was er veel commotie rondom het weer. Bar en boos was het, heftige buien en windvlagen maakte dat het voorprogramma van Pinata en Friends of the Family werden geannuleerd. Veel reacties op social media volgenden vanuit de bezoekers op diverse fora die niet konden begrijpen waarom Anouk in dit weer wel door kon gaan…. Anouk zelf moest hier erg om lachen zag ik op haar Instagram met een #herecomestherealstorm. En dat was ze ook!

Speciaal voor het weer had ze ’s middags nog een regenjas gekocht vertelde ze tussendoor en maakte ze nog een kleine sneer/grap naar het NOS journaal over het feit dat ze haar concert vernoemden in het nieuws vanwege het slechte weer….. Who cares zei ze en gelijk had ze!

DHD Anouk-7260

Ze heeft een prachtig concert gegeven op haar strand, het was gezellig druk (persoonlijk kreeg ik niet het idee dat er veel mensen niet waren gekomen) en vele bekende nummers werden vol vuur gespeeld. Anouk had er zin in en dat was ontzettend goed te merken. Van de stevige bekende rocknummers zoals “Nobody’s wife” tot het melancholieke “Michel”, alles kwam voorbij. Een genietende dansende Anouk op het podium zien op haar strand was zalig. Een van haar mooiste concerten hoorde ik veel mensen om mij heen zeggen.

Met het prachtige “Lost” sloot ze haar concert af en alsof het zo moest zijn begon het toen pas te regenen. In een stevige bui ben ik snel naar de tram gelopen om naar huis te gaan. In de uren erna liepen veel tunnels en straten onder in Den Haag. Niet tijdens het concert… de weergoden zijn vast fan van Anouk!

Blog Diane Vlietstra
Foto’s Imv-Fotografie

6041 getoond, 591 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *