Sfeerverslag Live on the Beach Doe Maar (foto’s)

Doe Maar op Scheveningen?

Doe Maar wel!

dhd doemaar-8258

Jeugdsentiment ten top voor velen! De gemiddelde leeftijd van de bezoekers was dan toch wel 40/50 jaar jong, duidelijk fans van het eerste uur en ze hadden er ontzettend zin in!

De band begon met het nummer ‘Okee’, en bedankte iedereen erna voor hun komst. Bij Doe Maar regent het nooit sprak Hennie waarna vele hits zoals Nachtzuster, Pa, De Bom en Belle Helene langskwamen. Herkenbaarheid ten top! Ik kreeg kippenvel tijdens het ruim 8 minuten durende “Nederwiet” gezongen door Joost Belinfante die met tovenaarshoed en lange baard een prachtige verschijning op het podium was en het nummer vol liefde zong.

dhd doemaar-8687

Dat blijft toch echt een van mijn favoriete nummers! Elk gespeelde nummer werd door bijna iedereen meegezongen en je zag rondom je kijkend dat iedereen ontzettend genoot. Bij de laatste drie nummers begon het zachtjes toch wat te regenen maar gelukkig hebben we het grotendeels droog gehouden. De avond werd afgesloten met de grote hit ‘1 nacht alleen’ om erna in de regen naar huis te gaan, wat een waanzinnige avond was het!

Splendid en Diggy Dex waren het voorprogramma van Doe Maar.

Splendid, zomerse muziek op het strand en het was droog. Wat wil je nog meer?

Het concert is dan ook één groot feestje wat zanger Pat Smith wil vieren met het publiek. Keer op keer word er geproost met een lekker biertje op het mooie leven dat we hier hebben. Zalige nummers met een lekkere reggae sound in de zon, genietende dansende mensen op het strand, het was een groot gezellig feestje. Splendid speelde in eigen stad  en wist er een mooi strandfeestje van te maken!

dhd doemaar-7924

Diggy Dex
Daarna trad Diggy Dex op. De rapper uit Amersfoort maakte goed gebruik van de catwalk voor het podium, en had er enorm veel zin in wat goed te merken was. Hij vond het strand zo bijzonder dat hij zich even voor het publiek excuseerde om met zijn gevolg een foto te kunnen maken met 20.000 bezoekers en de Pier van Scheveningen als achtergrond. Het zal vast een mooie foto zijn geworden!

 

Blog: Diane Vlietstra
Foto’s: Imv-Fotografie

4812 getoond, 143 bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *